Motosapatoare Hecht 761, 5 CP, latime de lucru 36 cm – pentru afanarea solului si incorporarea ingrasamntelor

 

Compania cehă Hecht producătoare  de unelte și utilaje agricole, este într-o continuă dezvoltare, și este cea mai mare companie furnizoare de unelte agricole din Cehia și Slovacia, devenind cunoscută și pe piața Europeană.

Motosapatoarea Hecht 761 echipată cu motor de 5 cp, în patru timpi și o lățime de 36 cm,  special destinată pregătirii solului, se folosește la diverse lucrări agricole în gospodărie, dar și la munca câmpului, în grădină, la vița de vie sau în seră.

Această motosapătoare are întrebuințare la munca pământului pentru mărunțirea solului și încorporarea îngrășămintelor, turbă, gunoi de grajd și humus. Tot cu această motosăpătoare se poate face și ventilarea stratului superior al solului. Motosapatoarea Hecht 761 este dotată cu 4 freze cu diametrul de 26 cm și are o lățimea de lucru de 36 cm, iar adâncimea de lucru de 26 cm.

Motorul în patru timpi și capacitatea cilindrică de 139 cc, dau eficiență la mărunțirea solului ușor și semiușor, găsindu-și aplicabilitate în grădini, sere și solarii.

Alimentarea  Motosapatoarei Hecht 761 se face cu benzină fără plumb.

Motosapatoare Hecht 761, 5 CP, latime de lucru 36 cm

Are o greutate de 36 kg, ceea ce înseamnă că este un utilaj ușor, ce oferă confortabilitate în mânuire și eficiență în lucru.

Acest utilaj nu ar trebui să lipsească din gospodăria ta, deoarece îți oferă multe avantaje și anume,  reducerea timpului de lucru și ușurință în munca destinată câmpului, putând fi folosită și pentru terenuri mai dificile, cu denivelări, în livezi, la vița de vie, precum și în sere și grădini de legume și zarzavat. Are o fiabilitate ridicată și un zgomot redus în timpul funcționării.

Motosapatoarea Hecht 761 are suficientă putere pentru o exploatare intensă. O achiziție pe termen lung îți asigură toate necesitățile specifice muncii agricole. Agricultorii, grădinarii, dar și utilizatorii casnici ce doresc să facă munci agricole ușoare și de calitate, sau își doresc o grădină cu flori frumoase și gazon, trebuie să aibă în dotare această motosăpătoare.

Pentru a da o viață mai lungă motosăpătoarei  Hecht 761, trebuie să o cureți după fiecare întrebuințare, să nu o lași în ploaie sau în condiții nefavorabile. Aceasta reprezintă un ajutor de nădejde și, în primul rând nu trebuie să lipsească din gospodăria ta, iar în al doilea rând dacă ai achiziționat-o trebuie să ai grijă de ea, pentru a avea performanța dorită. O motosăpătoare de calitate îți oferă confort și eficacitate.

Prețul său nu este foarte mare și poate fi amortizat într-un timp real scurt.