Motosapa Ruris DAC 6000K, 6.5CP, Motor Kama, 4 timpi, 83cm – accesibila si performanta

Motosapa Ruris DAC 6000K semiprofesională, a fost oferită fermierilor, agricultorilor şi grădinarilor, de către firma producătoare Ruriş Craiova, pentru efectuarea lucrărilor agricole pe suprafeţe mici şi medii. Acestea sunt performante, eficace, uşor de folosit, cu rezultatele de calitate.

Motorul General Engine în patru timpi, împreună cu cutia de viteze cu 3 trepte de viteze, 2 înainte şi una inapoi, cu o capacitate cilindrică de 163 cc, îi oferă caracteristici puternice, fiind uşor de manevrat şi în acelaşi timp fiabilă. La această motosapă se poate ataşa rariţă, plug cu brazdă, plug pentru cartofi, remorcă cu sarcina de până la 500 kg etc.

Motosapa Ruris DAC 6000K a fost special creată pentru a uşura munca la diferitele lucrări agricole în grădinile, pe spaţiile verzi din curte sau de pe domeniul public, la viţa de vie şi în livezi.

Orice gospodar sau agricultor are nevoie de unelte performante, pentru o calitate mai bună a roadelor. Această motosapă are rolul de a afâna pământul, cu precădere solurile mai uşoare din grădini şi sere.

Motosapa Ruris DAC 6000K, 6.5CP, Motor Kama, 4 timpi, 83cm

Motosapa Ruris DAC 6000K are o lăţime de cultivare de 830 mm şi o adâncime de cultivare cuprinsă între 150 mm şi 290 mm. Are un volum al rezervorului de 3 litri şi se alimentează cu benzină fără plumb, având un consum de 1 litru pe oră, iar volumul de baie de ulei este de 0,6 litri. Transmisia se face pe două curele de la motor la reductor şi pe lanţ de la reductor la axul de forţă al frezelor. Greutatea acestei motosape este de 80 kg şi datorită ghidonului reglabil şi a roţii de direcţionare, se poate manevra foarte uşor şi astfel vei putea lucra pământul mult mai eficient, având o autonomie de 2 ore fără pauză.

Aceste utilaje cu motor şi în special motosapa, nu trebuie să-ţi lipsească din gospodărie, deoarece îţi economiseşte timpul de lucru şi îţi reduce forţa de muncă. Având o muncă mai uşoară sănătatea ta nu va avea de suferit iar viaţa ta va fi mult mai frumoasă.

Preţul acestei Motosape Ruris DAC 6000K nu este foarte mare şi este dat de performanţele pe care le deţine.

La cumpărarea produsului trebuie să ţii cont de calităţile sale.

Dacă vrei să nu mai munceşti din greu şi să ai timp şi pentru alte activităţi, sau să vizionezi un film pe care ai fi dorit să-l vezi, însă n-ai avut timp până acum, cumpără-ţi o motosapă Ruris DAC 6000K.