Motosapa Ruris 7099 – putere mare si pret accesibil

Motosapa Ruriș este echipată cu motor Karma în patru timpi, de 7 cp, cu reductor pe lanț și cutie de viteze cu pinioane, pentru 3 trepte de viteze, din care 2 înainte și 1 înapoi, având o capacitate cilindrică de 215 cc.

Caracteristicile  Motosapei Ruris 7099 arată rezistență și eficiență în numeroasele lucrările agricole pe care le realizează pe suprafețe de până la 5.000 mp. Această motosapă se remarcă prin carcasa reductorului care este construită din fontă nodulară, aducându-i o greutate de 10 kg în plus, făcând-o mult mai stabilă și dându-i o aderență mai bună la sol, pentru lucrările pe teren mai dur, cu obstacole, buruieni și pietriș, iar cu cele două roți grose pe care le deține îl poți utilize la scoaterea cartofilor, la transportul remorcii, precum și la săpare și adâncire a pământului.

Motosapa Ruris 7099 este recomandată la afânarea solului, răritul culturilor, prășit și multe alte operațiuni agricole.

Dacă locuiești la casă sau ești agricultor, ai nevoie de o motosapă performantă și de mare calitate, pentru a avea cele mai bune culturi.

Motosapa Ruris 7099, 7 CP, Motor Kama, 4 timpi, 83 cm + Roti de cauciuc, Rarita, Plug, Adaptor plug

Această motosapă este un utilaj ușor, destinat mărunțirii solului, găsindu-și aplicabilitate oriunde se află un petec de pământ mai dur sau mai puțin dur, cu precădere în grădini, sere și solarii, oferindu-ți confort și ușurință în manevrare, datorită sistemului Ruriș Rapid. Această motosapă, reprezintă un ajutor de nădejde și nu trebuie să-ți lipsească din gospodărie.

Motosapa Ruris 7099 are o lățime de cultivare de la 560mm până la 830 mm și o adâncime de cultivare de la 150 mm până la 250 mm. Volumul rezervorului de 3 litri se alimentează cu benzină fără plumb și are un consum de 1,1 litri pe oră.  Sistemul de pornire este unul simplu, manual.  Greutate sa de 7 kg,  îi conferă utilizare și mânuire foarte ușoară. Frezele sunt dispuse pe trei rânduri pe fiecare parte, având câte 4 cuțite pe fiecare rând, țeavă hexagonală și discuri la capete. Deține două roți de cauciuc pe spate și o roată de direcționare dispusă în partea din față. Mânerele sunt ajustabile pe înălțime, ceea ce face să o poți adapta înălțimii tale, fără să fii nevoit să stai aplecat, putându-se  regla în stânga și în dreapta.

Ti-o recomand cu toată încrederea, datorită dotărilor tehnice pe care le deține și a prețului ce corespunde specificațiilor motosapei Ruris 7099, mai ales că la cumpărare, aceasta vine accesorizată cu o rariță, un plug, un adaptor pentru plug și roți de cauciuc.