Motosapa Ruris DAC 6500K – trup si suflet ROMANESC

Motosapa Ruris DAC 6500K dotată cu motor Kama, cu un cilindru, în patru timpi, oferă ușurință extremă în folosire și o performanță de neînvins.

Această motosapă puternică de 6 cp, cu o capacitate cilindrică de 196 cc,  se poate folosi la afânarea terenului din grădină, seră, vița de vie, livadă dar și la muncile câmpului, destinată suprafețelor de la 300 mp și până la 3000 mp.

Cutia de viteze cu pinioane și reductori cu lanț, deține trei trepte de viteze, două înainte și una înapoi, în marșariei, acest lucru reprezentând un avantaj în economisirea timpului dedicate lucrului.

Motosapa Ruris DAC 6500K are o lățime de cultivare de la 560 mm până la 830 mm și o adâncime de cultivare de 150 mm. Volumul rezervorului de 3 litri se alimentează cu benzină fără plumb, având un consum de 1,1 litri pe oră. Sistemul de pornire se face într-un mod foarte ușor, manual iar transportul se face pe roți în partea din spate și o roată de înaintare în partea din față. Având dezvoltată o cutie mare de viteze, aceasta oferă posibilitatea atașării unui plug simplu sau cu brazdă, adaptor pentru plug,  rariță, dispoizitiv de scos cartofi, precum și o remorcă cu sarcina de până la 500 kg.

Motosapa Ruris DAC 6500K, 6 CP, Motor Kama, 4 timpi, 83 cm

Datorită ghidonului reglabil și a vitezei de mers inapoi o poți manevra foarte ușor, fără să depui un efort suplimentar. Greutatea sa de 70 kg oferă avantajul de a pătrunde mai adâng în pământ și o mărunțire a acestuia mult mai amănunțită.

Motosapa Ruris DAC 6500K este un utilaj destinat lucrărilor agricole pe suprafețe mici și medii. Fără efort cu un consum mic de combustibil, poți realiza suprafețele de până la 3000 mp ale grădinii de legume și zarzavat, sau a bucății de pământ de la câmp, mult mai ușor.

Motosapa reprezintă un ajutor important în gospodărie, atât pentru timpul redus de lucru cât și pentru faptul că vei munci mai puțin, astfel protejându-ți sănătatea. Timpul rămas îl poți folosi pentru activități care îți fac plăcere, în aer liber sau cu prietenii la o bere.

Dacă esti agricultor sau un bun gospodar căruia iî place noul și tehnica avansată, ce oferă un sistem de muncă performant, îți recomand cu toată încrederea Motosapa Ruris DAC 6500K, 6 CP, Motor Kama, 4 timpi, 83 cm.

Are un preț accesibil, putând fi cumpărat de oricine își dorelte o motosapă performantă, cu rezultate ale muncii,  excelente.