Motosapa Pubert VARIO 2+1 – Produs de calitate din Franta

La nivel mondial Compania Pubert din Franţa, reprezintă un brand pe piaţa în domeniul utilajelor agricole, precum motosapele şi motocultoarele dotate cu accesorii Pubert. Dacă eşti grădinar în curtea ta sau profesionist agricol, motouneltele Pubert îţi vor satisface toate nevoile în muncile agricole. Motosapele Pubert mărunţesc pământul exact la adâncimea dorită de tine, utilizând pluguri, rariţe şi lumină, lăsând un sol perfect curat fără buruieni sau alte obstacole.

Motosapa Pubert VARIO 2+1, este fabricată în Franţa şi este echipată cu motor Honda în patru timpi, având 4,8 cp, şi o capacitate cilindrică de 160 cmc. Motosapa Pubert Vario este o unealtă mecanică ideală pentru munca pământului, curăţă grădina de legume şi zarzavat sau grădina de flori, ară şi realizează şanţuri pentru cartofi. Carcasa cutiei de viteze este realizată din duraluminiu reprezentând o inovaţie în domeniu, şi are trei trepte de viteze, două de mers înainte şi una de mers înapoi,marşarier.

Lăţimea de cultivare a motosapei Pubert Vario este de 850 mm, iar adâncimea de cultivare este de 320 mm. Dinţii din oţel în formă elicoidală, permit lucrul pe un teren mai dur, cu buruieni şi rădăcini. Rezervorul are un volum de 3,1 l şi se alimentează cu benzină fără plumb, având un consum de combustibil de 1,5 l pe oră. Baia de ulei are un volum de 0,6 l. Uleiul folosit este SAE 10w30 sau Honda, însă se poate folosi orice tip de ulei cu specificaţia SAE 10w30.

Motosapa Pubert VARIO 2+1, 4.8 CP, motor benzina HONDA GP 160, 4 timpi, latime de lucru 85 cm

Transmisia se face pe lanţ în baie de ulei. Pornirea se face în mod simplu, manual cu demaror cu sfoară. Este dotată cu mâner reglabil pe înălţime, putând să o adaptezi la înălţimea ta, pentru a nu sta aplecat să munceşti, Cuiul de reglaj are o funcţie dublă, de siguranţă în lucru şi de a lucra pe teren mai moale sau pe teren mai dur.

Cu această motosapă activităţile din curtea şi grădina ta, devin o plăcere şi o joacă, chiar dacă nu esti un agricultor profesionist. Vei scăpa de munca istovitoare şi de bătăturile din palmă.

Greutatea sa de 57 kg o face folositoare nu numai pentru munca bărbaţilor ci şi pentru munca femeilor, permiţându-le acestora să lucreze în grădina de legume şi zarzavat, în seră, în solarii şi pe terenurile de lângă casă, fără a depune un efort foarte mare.

Această motosapă are rolul de a te ajuta în gospodărie dar şi la munca câmpului, economisindu-ţi timpul şi forţa de muncă. Datorită pieselor cu care este dotată Motosapa Pubert Vario şi a motorului Honda, preţul său este ceva mai mare, dar cu amortizarea lui în cel mai scurt timp.