Motosapa Ruris Sprint 650L – produs Romanesc de calitate

Motosapa Ruris Sprint 650L este destinată solurilor cu duritate mare, ce necesită o atenţie deosebită. Producătorul Ruriş de la Craiova a a venit în întâmpinarea agricultorilor cu o motosapă adaptată condiţiilor solului.

Motorul Loncin al Motosapei Ruriş Sprint 650L, are dezvoltată o putere de 6,5 cp, şi fiind dotat cu 24 de lame, permite lucrarea solului de la o adâncime de la 1 metru până la o adâncime de 2 metri. Această motosapă poate fi folosită pentru săparea solului şi cultivarea grădinilor, a serelor de legume şi zarzavat, dar şi pentru îngrijirea solului livezilor şi a viţei de vie. Dacă esti agricultor sau locuieşti la casă cu siguranţă ai nevoie de această motosapă pentru o îngrijire performantă a solului, căci cu siguranţă îţi doreşti o producţie de calitate.

Motosapa Ruris Sprint 650L este o motosapă uşoară echipată cu motor în patru timpi cu rolul de a afâna solul într-un mod eficient, pentru a beneficia de produse de calitate.

Aceasta are o lăţime de cultivare de 850 mm şi o adâncime de cultivare de 200 mm. Volumul rezervorului de 1l se alimentează cu benzină fără plumb şi are o capacitate cilindrică de 196 cc. Deţine un motor în patru timpi cu răcire pe aer şi are un singur tip de viteze, doar înainte. Sistemul de pornire este manual.

Motosapa Ruris Sprint 650L, 6.5 CP, Motor Loncin, 4 timpi, 85 cm

Greutatea de doar 55 kg va face să-l manevrezi cu uşurinţă, mai ales că are un ghidon reglabil şi sistem antivibraţii. Motorul Loncin cu o putere de 6,5 cp, duce la un consum redus de 0,8 l/oră.

Motosapa reprezintă un sprijin de nădejde în munca pe care o faci, şi ar trebui să fie nelipsită din gosdpodăria ta, mai ales dacă vrei să ai o viaţă mai uşoară decât au avut-o părinţii, bunicii şi strămoşii tăi. Profită la maxim de experienţa motosapei Ruris Sprint 650L şi vei vedea că vei face faţă unei suprafeţe mai mari de pământ, decât dacă ai munci cu o sapă manuală la care timpul de lucru este cu mult mare mare.

Ceea ce vei face cu o sapă manuală intr-o zi de muncă, vei face cu o motosapă într-un interval de timp foarte scurt şi fără să te speteşti.

Preţul acestei motosape nu este foarte mare şi mai mult decât atât, poate fi amortizat într-un timp redus. Dacă vrei să economiseşti timp şi bani, îţi recomand Motosapa Ruris Sprint 650L, pentru care vei fi invidiat de vecinii tăi, care îşi vor dori la rândul lor să achiziţioneze această motosapă.