Televizor LED Smart Panasonic, 146 cm, TX-58DX700E, 4K Ultra HD – imagine buna si un pret redus

Pret

Iata un televizor cu o diagoanala mai mare special gandit pentru livingurile spatioase. Panasonic TX-58DX700E vine la un pret special si este dotat cu tehnologii premium de redare video si procesare imagine. Face parte din seria DX700, o linie de tv-uri smart de la Panasonic ce a facut furori in randul fanilor si a utilizatorilor care se afla permanent in cautare de inovatie si calitate. Imaginile oferite sunt scaldate intr-o paleta extinsa de culori, iar contrastul dintre lumini si umbre face deliciul oricarui continut pe care il urmariti. Claritatea este o caracteristica de baza acestui model, care promite experiente inedite. Sistemul de operare folosit de Panasonic de aceasta data este Firefox OS, care ofera o interfata prietenoasa mai ales ca multi dintre noi prefera Firefox ca browser de internet.

Aspect

Din punct de vedere estetic, acest televizor smart atrage prin rafinament, prin faptul ca este extrem de subtire din profil, are o rama super-slim aproape inexistenta si doua picioare de sustinere sub forma de triunghi. Culoarea carcasei este argintie iar dimensiunile sale cu tot cu stand sunt 1290 x 805 x 239 mm. Fara stand are inaltime mai mica de 753 mm si adancime de 41 mm. Pentru a-l prinde in perete va trebuie un suport vesa compatibil 400 x 200. Designul este unul versatil pentru ca televizorul se adapteaza usor fiecarei incaperi si fiecarui stil de viata. Mai exact el sta pe un piedestal care se poate ajusta astfel incat sa stea cat mai bine pe o comoda tv. Astfel va fi usor sa-i gasiti un loc potrivit, pe o piesa de mobilier eleganta.

televizor-smart-panasonic-tx-58dx700e-146-cm-my-home-screen-si-rezolutie-4k-ultra-hd

Caracteristici

Televizorul smart Panasonic TX-58DX700E este pentru cunoscatori. Displayul are rezolutie 4K Ultra HD, adica de 4 ori mai mare comparativ cu un televizor cu rezolutie HD 1080p. Rezolutia este de 3840 x 2160 pixeli iar acest lucru insemna ca imaginea redata este bogata in detalii, ca este foarte clara si ofera experiente de neuitat.
Televizorul este pregatit pentru redarea continutului HDR, ceea ce face ca imaginile sa fie scaldate intr-o lumina placuta, calda, apropiata de ceea ce este acceptat de ochiul uman. Jocul dintre negrul intens si lumina calda are drept rezultat secvente extrem de realiste, desprinse parca din viata de zi cu zi.

Sistemul de sunet prezent pe acest model este stereo de 20W (doua boxe de cate 10W fiecare) cu VR-Audio True Surround si Dolby Digital. Sunetul care se adapteaza perfect continutului insoteste o imagine cu rezolutie Ultra HD 4K, Contrast Brilliant si High Dynamic Range. Tunerul din dotare este DVB-T/T2/C cu redare video si intrare de antena pentru receptionarea posturilor tv in format digital HD. Pe partea de conecta observam ca are 3 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI si o intrare component. Lipseste portul de Scart si PCMCIA.

Review

Procesorul cu patru nuclee care sta la baza sistemului, caracteristicile premium in ceea ce priveste tehnologia de redare a imaginii si calitatea sunetului, fac din acest televizor o alegere ideala chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Cu my Home Screen 2.0 accesati continutul care va intereseaza. Smart tv-ul devine si mai personal. Ecranul principal Firefox OS ca ajuta sa gasiti de fiecare data continutul dorit; totul prin doar cateva clickuri. Veti petrece mai putin timp butonand la telecomanda si mai mult timp vizionand continutul care va intereseaza.

Pro
– piedestal reglabil
– display de 146 cm
– 4 K ultra HD
– raport calitate – pret foarte bun
– my Home Screen 2.0

Contra
– nu are
– nu are Scart si PCMCIA