Espressor manual Zass ZEM 05, 800W, Dispozitiv Cappuccino, Negru – foarte ieftin

Preţ Zass ZEM 05

Espressorul manual Zass ZEM 05 a fost conceput pe baza celor mai noi tehnologii şi a fost fabricat prin utilizarea celor mai noi, mai moderne şi mai fiabile componente electronice şi electrice. Acest espressor, deşi este performant şi calitativ are un preţ foarte mic, ceea ce îl face să fie preferat de iubitorii de cafea, care nu dispun de un buget foarte mare.

Aspect Zass ZEM 05

Espressorul manual Zass ZEM 05 are un design compact şi foarte modern, cu o carcasă de culoare neagră cu detalii argintii. Datorită dimensiunilor sale foarte mici, de 22 x 34 x 26 cm şi a greutăţii sale de doar 2,09 kg, acesta poate fi dispus în orice bucătărie, fără să încurce utilizatorul. Cablul de alimentare are o lungime de 83 cm, trebuind să fie aşezat cât mai aproape de sursa de alimentare cu energie electrică, necesar fiind 220 V. Ca şi componente, acesta mai deţine un capac pentru rezervorul de apă, un buton multifuncţional care este rotativ, un suport pentru filtru, duză detaşabilă pentru aburi, capac cu mâner şi cană din sticlă, precum şi o tavă colectoare care este detaşabilă.

Caracteristici Zass ZEM 05

Zass ZEM 05 este un espressor manual ce funcţionează cu o putere de 800 de waţi şi o presiune de 3 până la 5 bari. Rezervorul de apă are capacitatea de 0,24 litri, suficient pentru prepararea unei singure ceşti de cafea. Acest tip de espressor a fost fabricat pentru prepararea cafelei simple, dotat fiind cu funcţia de setare a cantităţii de cafea. Pentru a putea prepara un capuccino trebuie să pui în rezervorul de apă, lapte proaspăt şi rece şi să aşezi vasul sub racordul fix pentru aburi, astfel încât să fie scufundat puţin în lichid. Se roteşte butonul până în dreptul pictogramei cu D, iar indicatorul luminos se aprinde. După câteva secunde aburul va fi pompat prin duza de abur încălzind lichidul. După prepararea cafelei, roteşte butonul în dreptul simbolului off şi opreşte aparatul. În acest fel se pot prepara ciocolată caldă, cafele instant, capuccino, caffe latte etc şi ceai.  Dacă doreşti prepararea unei cafele simple şi aromate, atunci va trebui să roteşti butonul până la simbolul Pause, iar dacă doreşti şi spumă imediat după prepararea cafelei, treci pe poziţia de spumare, în dreptul simbolului de aburi. Curăţarea espressorului se face foarte uşor, prin scoaterea duzei pentru aburi de pe racordul fix, iar după spălare aceasta trebuie introdusă la loc sau se poate şterge pe locaşul ei, pe exterior folosind o cârpă umedă. Carcasa fiind realizată din material plastic, se şterge foarte uşor cu câteva picături de detergent, după care se şterge cu o cârpă uscată.

Espressor manual Zass ZEM 05

Review Zass ZEM 05

Espressorul manual Zass ZEM 05 a fost creat din nevoia de a realiza o cafea rapidă în momentele când timpul tău este la limită, sau când eşti foarte ocupat cu documentele de la birou. După ce ai alimentat cu cafea şi apă, nu trebuie decât să porneşti aparatul şi acesta, în timp ce tu îţi faci treaba mai departe, îţi prepară o cafea simplă şi delicioasă. În privinţa dozajului nu trebuie să-ţi faci grijă, deoarece aparatul este dotat cu funcţia de dozare a cafelei. Espressorul Zass ZEM 05 este foarte util persoanelor care nu au timp disponibil dar au nevoie de o cafea rapidă.

Pro: preţ mic, funcţia de dozare a cafelei

Contra: nu deţine