Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE, 8 kg, 1200 RPM, A+++, 60 cm, Alb – cu hublou Crystal Gloss

Preţ 

Dotată cu motor inverter digital, cu hublou Crystal Gloss în două variante de culori alb translucid şi albastru ocean, maşina de spălat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE oferă o spălare blândă şi eficientă a tuturor tipurilor de ţesături. Preţul acestui aparate electrocasnic deşi este ceva mai mare, oferă o calitate deosebită, ce îşi justifică valoarea.

Aspect 

Maşina de spălat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE este creată cu  un design unic, având o carcasă dintr-un material de calitate de culoare albă,  pe partea frontală cu un hublou în două variante de culori alb translucid şi albastru ocean, având ataşat pe deasupra un alt dispozitiv ce permite adăugarea rufelor uitate iniţial. Tamburul Diamond a fost creat şi el cu un design unic, în formă de diamant, ce  protejează ţesăturile în timpul spălării. Deasupra hubloului este dispus un panou pe care sunt dispuse un sertar pentru detergent, un buton pentru setarea programelor şi un ecran LCD pe care sunt afişate cele mai importante informaţii. Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 45.6 cm şi poate fi dispusă în baie sau bucătărie în funcţie de preferinţa fiecăruia.

Caracteristici 

Add-Wash WW80K5210VW/LE este o maşină de spălat cu încărcare frontală, având o capacitate de încărcare de 8 kg, fiind suficientă pentru o familie mai numeroasă. Viteza de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut permite stoarcerea rufelor lăsându-le aproape uscate. Aceasta face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, cu clasa de eficienţă energetică B, la centrifugare. Maşina de spălat a fost dotată cu un număr de 14 programe de spălare, evidenţiindu-le pe următoarele: programul rapid cu o durată de 15 minute, spală rufele puţin murdare în cel mai scurt timp. Cu programul consum redus de energie vei plăti mai puţin la factura pentru curent electric, deoarece aceasta spală rufele reducând timpul de spălare. Programul lenjerie scoate rufele mai puţin şifonate, făcându-le uşor de călcat. Programul colorate oferă o spălare la o temperatură optimă astfel încât culorile din ţesături să nu se combine între ele. Pe display se pot evidenţia informaţii despre timpul rămas, status program şi centrifugare. Programarea întârziată oferă posibilitatea de a spăla rufele chiar şi atunci când nu eşti acasă. Fiind o maşină economică aceasta oferă un consum anual de apă de numai 8100 de litri. Nivelul de zgomot la spălare este de 56 dB, iar la centrifugare este de 75 dB.

ww80k5210vw-le-397115-0

Review

Maşina automată de spălat rufe Add-Wash WW80K5210VW/LE face parte din cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică,  A+++ care oferă consum redus la energia electrică şi la apă. Aceasta dispune de un număr de 14 programe de spălare, printre ele evidenţiindu-se diverse programe pentru spălarea diferitelor ţesături, precum şi funcţii eficiente şi speciale şi funcţii de siguranţă. Cu această maşină de spălat, poţi pleca liniştit de acasă, după ce ai programat ca spălarea să înceapă la o oră dorită de tine. Nivelul de zgomot la spălare este foarte redus, putând spăla rufele chiar şi atunci când dormi. Capacitatea mare de încărcare, o face recomandabilă familiilor cu mai mulţi membri.

Pro: A+++, inverter digital

Contra: preţ mare