PetSafe G1 – localizare caini si pisici

Vonino Inc este o companie americană, specializată în produse electronice pentru utilizatori finali, în scopuri comerciale, industriale și de lifestyle. Echipa lucrează în parteneriat,  pentru crearea de designuri deosebite și a oferi produse cu utilizare inovatoare. Intrând în universul gadgeturilor oferite de Vonino, vei beneficia de momente unice, divertisment, emoție, libertate și performanță.

PetSafe G1 este un dispozitiv pentru localizarea câinilor, pisicilor, maimuțelor, în general a animalelor de companie. Datorită faptului că dimensiunile acestui dispozitiv sunt mici, poate fi atașat oricărui tip de zgardă, iar tu prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker,  poți fi în permanență la curent cu poziția și activitatea acestuia. Plimbările prin parc vor fi mult mai plăcute, fără să fii stresat de grija că ar putea să dispară de lângă tine. Aplicația Vonino Family Tracker este oferită în mod gratuit pe Apple App Store și pe Google Play, permițându-ți să fii mereu aproape de animalul tău de companie, chiar și în momentul când ești la birou, fiind mereu în contact atât cu funcția de monitorizare cât și cu funcția de apel. Folosind Pet Safe G1 împreună cu aplicația Vonino Family Tracker, vei afla cu ușurință în orice moment locația animalului tău de companie.

PetSafe G1

Animalelor le place să stea în aer liber, curat, cu libertatea de a explora. Însă în calitatea de proprietar, vei  dori să ții animalul aproape de casă, în condiții de siguranță, ferit de orice pericol. Cu sistemul Pet Safe G1, vei reuși acest lucru, deoarece sistemul de izolare respectă standardele riguroase, de protecție a animalelor de companie, așa cum a fost stabilit de Electronic Manufactures Association.

Zona de siguranță o reprezintă un gard virtual în jurul zonei alese de tine, iar în momentul în care este activat, vei fi notificat de fiecare dată când animalul tău de companie va ieși din acest perimetru. În felul acesta vei putea ține dragul tău animăluț în condiții de siguranță în propria ta grădină.

Când animalul  de companie se pierde, acel ce îl găsește poate acționa butonul SOS, inițiind un apel către tine, iar în cazul în care nu se va putea lua contactul cu tine, acesta va prelua următorul număr presetat de tine. Cu funcția Traseu vei putea vedea înregistrările cu traseul urmat în perioada de timp aleasă de tine, a cățelușului sau a pisicuței tale sau a  oricărui alt animal de companie pe care îl deții.

Ce este  PetSafe G1? Acesta este un dispozitiv creat pentru tine și familia ta, din necesitatea de a-ți ști animalul în siguranță. PetSafe G1 deține un singur Slot Sim, tip 1 x mini-Sim, compatibil cu rețelele mobile 2G-GSM 850/900/1800/1900, EDGE, GPRS.  Este dotat cu un procesor MT6260 al producătorului Mediateck, având seria Cortex A7. Deține tehnologia Bluetooth v3.0, GPS numai pentru localizare, și LBS pentru poziționare prin serviciul de date GRPS. Mai dispune și de un port micro USB. Bateria de tip Li-On 3.7 V are o capacitatea de 180 mAh, putând fi încărcată cu încărcătorul microUSB DC 5V.2A.

Cu o greutate de 62 grame și dimensiunile de 60 x 46 x 27 mm, animalul tău de companie nu va simți jenă în purtare și nu va ști că poartă asupra sa acest dispozitiv. Designul este unul inovator, de culoare aurie, amintind de medaliile de campion. Prețul acestui PetSafe G1 este foarte mic în comparație cu liniștea pe care ți-o oferă ție și siguranța pe care o oferă  animalul tău de companie.