Samsung 48J6350 – Smart TV redefinit pentru stilul de viata din secolul XXI

Televizorul, în forma inovatoare pe care o vedem astăzi, a avut nevoie să parcurgă o perioadă destul de lungă, pentru a ajunge la forma, designul și funcțiile pe care le deține astăzi.

Un astfel de dispozitiv revoluționar este Televizorul LED Curbat Smart Samsung, 48J6350, ce reprezintă o adevărată încântare, evidențiată de ecranul curbat și de rama subțire metalică ce îi dă o notă fină și elegantă. Acest tip de televizor curbat, oferă cea mai optimizată metodă de vizualizare.

Tehnologia Auto Depth Enhancer cu care este dotat acest televizor, dă viață imaginilor,  aplicând niveluri de îmbunătățire a contrastului și evidențiind cele mai ascunse zone ale ecranului. Programele de divertisment au căpătat o nouă realitate, datorită calității imaginii cu care este dotat acest LED Smart TV. Numeroasele opțiuni și funcționalătăți sunt oferite de interfața imbunătățită, putând sintetiza personalitatea zilnică a programelor și planurilor tale.

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 121 cm, 48J6350, Full HD

Televizorul LED Curbat Smart Samsung, 48J6350 are diagonala ecranului de 121 cm cu display LED în rezoluția Full HD, având un aspect al imaginii 16:9 și o rezoluție a ecranului de 1920 x 1080 pixeli. Fiind un Smart TV, acesta este dotat cu mai multe funcții și caracteristici superioare de imagine precum: Screen Curvature:3000R ce reprezintă curba perfectă pentru o experiență cinematografică. Spre exemplu în cazul în care curba ar face un cerc complet, acest cerc ar avea o rază de 3000 mm sau 3 m. O altă caracteristică superioară de imagine  este PQI 800 ce reprezintă îmbunătățirea imaginilor și a mișcărilor rapide pe ecran. Mai deține și alte caracteristici superioare de imagine precum Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Auto Motion Plus, Auto Depth Enhamcer, Film Mode, Natural Mode Support, toate acestea dând imagini surprinzătoare și uimitoare de o calitate ireproșabilă.

Sistemul de sunet este Stereo și deține tehnologia 2CH (Down Firing și Base Reflex) având o ieșire a sunetului de 20 w. Fiind dotat cu caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS Stidio Sound, HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV Sound Connect, BT Headset Support, vei avea o calitate a sunetului net superioară. Toate aceste caracteristici pot fi setate astfel încât să ai un sonor optim,  adaptat preferințelor tale.

Tunner-ul digital având integrată caracteristica Player Multimedia dispune de conexiuni la rețeaua Wi-Fi integrat și RJ45, dispunând de 4 porturi HDMI,  Slot CI+ și  2 x RFIn.  Puterea consumată a televizorului, este de 65 w.

Dimensiunile sale standard sunt de 1300,0 x 748,0 x 190,0 mm, fără stand sunt de 1082,2 x 628,2 x 107,3 mm iar cele cu stand sunt de 1082,2 x 693,3 x 310,5 mm, având suport compatibil VESA 400 x 400.

Prin sincronizare cu alarma de pe smartphone, Televizorul LED Curbat Smart Samsung, 48J6350 pornește în mod automat, oferindu-ți toate informațiile pe care le-ai setat inițial. Spre exemplu,  dacă afară plouă, Smart TV-ul te va informa și îți va spune să îți iei umbrela cu tine, sau dacă trerbuie să ajungi la o întâlnire sau dacă că ai programare la medic și multe alte informații,  funcționând exact ca o agendă obișnuită.

Bara de menu este ușor de utilizat oferind acces rapid, simplu și intuitiv, la tot ceea ce tu îți dorești. Acum nu mai trebuie să pierzi timpul căutând programul dorit. Acesta poate fi memorat, apărând în bara de menu și astfel să urmărești cu ușurință conținutul dorit. Functia Samsung Easy Sharing îți va permite să transferi cu ușurință date de pe televizor la dispozitivul mobil si invers.

Designul este unul superb de culoare neagră, conferindu-i eleganță și modernism, iar dispus pe o comodă din casa ta sau pe peretele sufrageriei tale sau a livingului tău, va da un stil aparte, de invidiat pentru toți cei ce vor intra în confortul casei tale. Prețul este dat de funcțiile și tehnologiile cu care este dotat.