Philips 32PFT4101/12 – LED TV Ultrasubtire FULL HD

Philips 32PFT4101/12 este un TV de tip LED ultrasubțire și performant, ce deține tehnologii  inovatoare pentru a reda imagini clare și precise, într-o rezoluție optimă. Acest TV LED Philips 32PFT4201/12 are o diagonală a ecranului tip display plat de 80 cm, cu o rezoluție a ecranului High Definition  de 1920 x 1080 pxl, în aspect imagine 16:9  și caracteristica superioară pentru imagine Digiral Crystal Clear.

Sunetul este asigurat de sistemul audio Stereo ce are o ieșire a sunetului de 16 W, și deține caracteristicile superioare de sunet Clear Sound, Incredible Surround și Smart Sound Mode, redând  sunete de cea mai înaltă calitate, garantând  acuratețea acestora. Pentru transmisie și recepție, acesta este dotat cu un Tuner digital DVB-C, DVB-T, DVB-T2, având un player multimedia integrat și conectori pentru porturi USB, Scart, căști, HDMI, sloturi pentru card PCMCIA, pentru a te putea bucura de divertisment din confortul casei tale. 

Philips, 80 cm, 32PFT4101

TV LED Philips 32PFT4201/12 dispune de o luminozitate de 200 cd/mp, ce dă un contrast performant și culori vibrante, iar iluminatul de fundal asigură un consum redus de energie electrică. Acesta este încadrat într-o ramă foarte subțire,   durabilă, emanând eleganță, stil și modernism. Tehnologia Digital Crystal Clear imbunătățește calitatea imaginii, îmbinând toate elementele de procesare a imaginii, claritate, mișcare, contrast și culoare, redând un negru foarte puternic la un contrast de alb  strălucitor și culori vibrante, aproape de cele naturale. Cu funcția Digital Crystal Clear imaginile ajung la un nivel optim de contrast și  claritate  și foarte naturale.

Acesta are un design modern de ultimă generație, având o carcasă foarte subțire de culoare neagră. Dimensiunile sale fără stand sunt de 726 x 439 x 77 mm iar cele cu stand 726 x 477 x 171 mm și are o greutate de 5 kg, putând fi dispus orice perete al casei tale sau pe o comodă. Prețul său  este acceptabil și este dat de tehnologiile cu care este dotat. Dacă vrei să te bucuri de divertisment la o calitate maximă,  îți recomend TV LED Philips 32PFT4201/12.

Pachetul contine:

  • Telecomandă,
  • 2 baterii AAA,
  • Suport pentru masă,
  • Cablu de alimentare,
  • Ghid de iniţiere rapidă,
  • Broşură cu date juridice şi pentru siguranţă,
  • Certificat de garanţie