Philips 49PUH6101/88 – 800 PPI si Pixel Plus Ultra HD

Rezoluția 4K pe care o deține ecranului Smart TV LED Philips 49PUH6101/88, 4K Ultra HD împreună cu  caracteristica superioară de imagine Pixel Plus Ultra HD,  oferă culori vii  mai aproapiate de natural, la o rezoluție de 4 ori mai mare decât Full High Definition. Această funcție dă rezistență ecranului, culori mult mai vii, apropiate de cele naturale și unghiuri de vizualizare mai mari.

Dotat cu un design inovator, model Slim, acesta are o carcasă de culoare neagră și rama ecranului foarte subțire. Sunetul calitativ al acestui Smart TV este dat de caracteristicile speciale de sunet Incredible Surround, Clear Sound și Smart Sound Mode ce emit sunete calitative, precum și datorită sistemului de sunet stereo ce are o putere de 16 W. Toate aceste  caracteristici superioare de sunet, sunt date pentru a te bucura din plin de calitatea sunetului în aceeași măsură cu care te bucuri de  calitatea imaginii. 

Philips, 123 cm, 49PUH6101

Tehnologia 4K cu care ceste dotat acest Smart TV este dată pentru a îmbunătăți detaliile din transmisiunile TV,  redând imaginile la o calitate performantă. Tuner-ul digital împreună cu player-ul multimedia integrat, dețin o serie de porturi pentru intrare, unul pentru antena TV și pentru redare vedeo, având conexiune Wirelese și LAN, putând să te bucuri de divertisment de calitate, direct din confortul casei tale.

Smart TV LED Philips 49PUH6101/88, 4K Ultra HD, este un Smart TV tip LED,  în rezoluția 4K Ultra HD. Acesta este dotat cu un display plat ce are o diagonală  de 123 cm, în raport aspect imagine 16:9, având o rezoluție a ecranului de 3840 x 2160 pixeli. Smart TV-ul are o luminozitate de 350 cd/mp și deține caracteristica superioară de imagine Pixel Plus Ultra HD, cu rolul de a oferi imagini mult mai reale și mai apropiate de natural, eliminând distorsiunile de culoare. Acestea ajustează luminozitatea pentru fiecare pixel în parte, evidențiind detaliile de culoare și redând imaginile clare, vibrante și strălucitoare. Dimensiunile cu stand ale acestui Smart TV sunt de 1099 x 700 x 211 mm iar cele fără stand 1099 x 645 x 79 mm  și are o greutate de 11,50 kg, Datorită acestor dimensiunii și a greutății relativ mici, poate fi dispus pe orice perete din dormitor sau din orice încăpere a casei tale, sau poate fi așezat pe o comodă, dând  o notă de modernism și elegantă. Prețul acestui Smart TV LED Philips 49PUH6101/88, 4K Ultra HD este dat de tehnologiile și funcțiile speciale de sunet și de imagine pe care le deține.  Te poți bucura de divertisment calitativ, cumpărând Smart TV -ul LED Philips 49PUH6101/88, 4K Ultra HD.