Philips 32PHT4200/12 – mic dar performant

Preț Philips 32PHT4200/12

Philips vine pe piață cu un nou televizor, fără funcții Smart, dar destul de performant, tinând cont că brandul este foarte cunoscut la nivel mondial. Prețul acestui televizor este foarte mic iar calitatea este foarte bună. Produsul se poate achizitiona de pe platforma online al unuia dintre cele mai mari magazine online.

Aspect Philips 32PHT4200/12

Philips 32PHT4200/12 are un aspect fiarte modern, cu o carcasă de calitate, de culoare neagră și având o ramă foarte subțire. Modelul este slim și diagonala de 80 cm. Acesta se preatează a fi dispus într-un dormitor mai mic sau într-o bucătărie. Pentru a-i da stabilitate, producătorul a folosit un suport de formă dreptunghiulară, plasat pe mijlocul televizorului.

Caracteristici Philips 32PHT4200/12

Philips 32PHT4200/12 nu este un Smart Tv, însă este un televizor de tip LED și are o diagonală mică, de doar 80 cm. Sistemul audio este de tip 2.0, cu o ieșire a sunetului de 20 x 8 W, deținând caracteristicile superioare de sunet Incredible Surround,  Sunet Clar,  Echilibrare automata a volumului,  Control bass și Smart Sound. Caracteristica Incredible surround creează spațialitate folosind canale adiționale și împreună cu celelalte caracteristici de sunet, asigură un sonor puternic și performant, fără distorsiuni. Pentru sistemul video s-a folosit rezoluția HD Ready cu 1366 x 768 pixeli în aspect de imagine 16:9 și având o luminozitate de 200 cd/mp. Fiind dotat cu caracteristicile superioare de imagine Digital Crystal Clear și Perfect Motion Rate 100 Hz, imaginile sunt clare și luminoase, în culori strălucitoare și apropiate de cele naturale. Pentru recepția semnalelor și pentru transmisia canalelor TV, acest televizor a fost dotat cu un tuner digital DVB-T/T2/C MPEG4 ce deține un port pentru intrarea antenei și unul pentru redarea conținului video, a fotografiilor de pe stck USB precum și a conținutului muzical, deținând și caracteristica specială Player multimedia integrat. Pentru porturi s-au folosit conectorii: un port USB 2.0, 2 porturi HDMI, o intrare audio digitală, o intrare pentru PC, o intrare Scart, un port pentru căști minijack și un Slot pentru card PCMCIA. Dimensiunile sale fără stand sunt de 726 x 425 x 77 mm iar cele cu stand compatibil VEDA de 100 x 100,  sunt de 726 x 464 x 181 mm având o greutate de 5,1 kg.

philips-32pht4200-12

Review Philips 32PHT4200/12

Philips 32PHT4200/12 este un televizor tradițional cu o ramă foarte subțire ce încadrează un display cu imagini foarte frumoase, acest model fiind ultra subțire, modern și foarte elegant astfel încât să te poți bucura de prezența lui. Acesta este creat cu linii rafinate, stând pe un stand perfect și foarte rezistent. Designerii de la Philips au creat acest suport unic pentru a se integra perfect cu decorul.  Pentru un aspect de imagine foarte natural, Philips a dotat televizorul cu caracteristica specială Digital Crystal Clear, iar pentru a viziona un film video cu prietenii, te poti bucura de un contrast optim, culoare și claritate. Perfect Motion Rate combină tehnologia de afișare cu tehnicile avansate de procesare video, îmbunătățind calitatea fiecărui cadru de imagine și redând imaginile în mișcare clare si line.  Dacă își dorești un televizor de dimensiuni reduse dar performant, îți recomand  Philips 32PHT4200/12.

Pro: Preț mic, caracteristici superioare de sunet și de imagine

Contra: nu este Smart TV