Star-Light 49DM6000 – cu design modern

Preț Star-Light 49DM6000

Star Light este un producător axat pe producerea de televizoare eficiente și  ieftine care să satisfacă cumpărătorul, iar Smart Tv Star-Light 49DM6000 vine cu un preț destul de accesibil, beneficiind de o garanție de 24 de luni, la cumpărarea produsului.

Aspect Star-Light 49DM6000

Star-Light 49DM6000 are un aspect foarte modern, asemănător televizoarelor foarte performante și de marcă. Acesta a fost dotat cu o carcasă dintr-un plastic  de culoare negră și cu o ramă foarte subțire din care sunt redate imagini clare și performante. Televizorul se sprijină pe  un suport de masă cu două piciorușe așezate lateral, ce îi dau stabilitate. Dimensiunile sale sunt de 1134 x 220 x 705 mm și poate fi dispus în sufragerie sau în oricare altă încăpere, pe perete sau dispus pe o comodă.

Caracteristici Star-Light 49DM6000

Star-Light 49DM6000 face parte din gama 2016, este un LED de tip Smart TV, având și funcția de monitor. Pentru sonor a fost folosit sistemul audio Stereo, compus din două boxe cu capacitatea de ieșire a sunetului de 8 w fiecare și deținând caracteristicile superioare de sunet: Surround și Egalizator. Surround dă spațialitate sunetul iar Egalizator poate amplifica sau poate reduce din spectrul audio. Star-Light 49DM6000 deține o diagonală a ecranului de 124 cm în rezoluția Full HD și  un număr de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul deține un contrast dinamic de 3000:1 și un contrast nativ de 1200:1 având  o capacitate impresionantă de iluminare de 320 cd/mp. Pentru a da calitate imaginilor acest Smart Tv a fost dotat cu caracteristicile superioare de imagine Digital Noise Reduction, Dynamic contrast și Comb filter, iar imaginile afișate sunt clare și culorile foarte apropiate de cele naturale. Caracteristica Digital Noise Reduction poate elimina zgomotul produs de semnal, Dinamic contrast oferă un contrast perfect între alb și negru, iar Comb filter este un filtru ce descompune un semnal video din alte surse in parti componente  eliminînd zgomotul de fundal. Privind către ecran din orice colț al încăperii, imaginile nu sunt distorsionate, datorită unghiurilor de vizualizare foarte bune, de  178/178. Pentru recepție și transmisie Star-Light 49DM6000 a fost dotat cu un tuner digital  DVB T/C cu un port pentru redare  conținut video și o intrare pentru antenă, având integrată caracteristica specială Player multimedia. Conexiunile la rețea se fac prin placa de rețea Wi-Fi ce este integrată  și prin  conexiunile Slot CI+, PC Audio In și Digital Audio out, deținând  conectorii: o intrare pentru PC, o intrare USB 2.0, 2 porturi HDMI, o intrare video composite, o intrare pentru alte componente, o intrare Scart și un port pentru căști minijack.

star-light-49dm6000

Review Star-Light 49DM6000

Star-Light 49DM6000 este un  Smart Tv de tip LED cu rezoluția Full HD și are o diagonală destul de mare, de 124 cm. Design-ul a fost creat după modelul slim, foarte modern și foarte elegant datorită carcasei de culoare negră, și un display cu o ramă foarte subțire.  Caracteristicile speciale de sunet dau un sonor clar, fără să fie distorsionat,  iar caracteristicile superioare de imagine au rolul de a da performanță imaginilor, redându-le clare și cu nuanțe apropiate de cele naturale. Prețul este foarte convenabil, mai ales că este un Smart Tv și poate fi cumpărat de oricine își dorește un televizor performant care să nu coste foarte mult.

Pro: Smart TV,  Full HD, caracteristici speciale de sunet și imagine

Contra: nu deține