Philips Avance Collection HR7958/00 – robot de bucatarie foarte util in bucatarie

Mi s-a pus pata pe un robot de bucatarie, si anume pe  Philips Avance Collection HR7958/00, dar acesta avea un pret destul de mare fata de cat imi propusesem initial.

Am hotarat sa analizez cu atentie daca acesta merita sa dau mai mult decat mi-am propus eu initial. Cum era sa fac asta decat analizand toate aspectele pozitivi si toate avantajele pe care le are? Asa ca am stat putin, nu l-am cumparat imediat si l-am analizat cu atentie, zic eu ca am incercat sa fiu rationala. Dar stiti cum e atunci cand ti se pune pata pe ceva nu mai poti sa ti-l scopti din cap.

 Philips Avance Collection HR7958/00 are motor de 900 W ceea ce ofera rezultate de neegalat.Cu cele 7 viteze + Functie Plus si impulsul de control maxim acesta poate fi folosit pentru orice reteta doresti.

Cu bolul robotului de bucatarie Philips Avance Collection HR7958/00 de 4 l din metal se pot framanta usor pana la 1300 gr de aluat, astfel incat poti  pregati blat de pizza sau  aluat paine dintr-un singur aluat. Manerul din metal este usor de folosit, iar capacul antistropire iti mentine bucataria curata in timpul utilizarii.

Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7958 00

Vas pentru blender are capacitatea de 1.25 l iar accesoriul pentru blender este prevazut cu lama de 4 stele care amesteca fructe, paseaza legume si sparge gheata fara probleme. Astfel prepararea  mancarii pentru bebelusi, smoothie-uri si sosuri  se vor face in doar cateva minute.

Bolul de 1.5 l are fixare usoara pentru robotul de bucatarie si discuri speciale pentru felierea, tocarea, raderea sau granularea tuturor tipurilor de ingrediente, de la legume pana la nuci si branza.

Philips Avance Collection HR7958/00 are un brat liber care se ridica intr-o pozitie practica, astfel incat sa puteti fixa si demonta usor ustensilele pentru bol. Bratul liber ofera si acces complet la bol, o caracteristica practica atunci cand vrei sa verifici consistenta sau cand vrei sa adaugi ingredientele.  Acesta se poate inchide printr-o simpla impingere cu mana.

Picioare sunt  cu ventuza pentru o eliberare rapida, acestea pot fi trase si ridicate fara efort.

Avand margini rotunjite si goluri acoperite acesta este usor de curatat, iar bolul si accesoriile pot fi spalate si in masina de spalat.

Va spuneam la inceput ca am analizat bine robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7958/00 l-am cumparat dupa aceasta analiza deoarece isi merita banii, a fost un moft la inceput dar acum realizez cat de util imi este.