Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0 – epilator permanent pentru doamne si domnisoare

Ce îşi doresc femeile de la un epilator ? …ei bine este o intrebare pe care si-o adreseaza majoritatea femeilor si raspunsul este pe cat se poate de scurt, vor eficienta maxima, fara durere si eventual sa gaseasca produsul la un pret pe cat se poate de bun.

Noi venim cu o recomandare si o sa spunem ca epilatorul Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0 este un produs perfect pentru a scapa de firele de par nedorite de pe picioare sau din zonele intime.

Am observat pe net si o serie de comentarii negative, insa din testele nostre putem spune ca majoritatea nu sunt adevarate si vrem sa va spunem ca vine cu o eficienta uimitoare, bineinteles ca eficienta lui va depinde intodeauna de tipul pielii si de zona asupra careia tehnologia IPL actioneaza, vorbim despre un epilator totusi cu pretentii care trebuie sa se ridice la standardele maxime din aceasta categorie.

Epilator Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0

Cu siguranta sunt foarte multe persoane interesate de Epilatorul Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0 insa se zgarcesc sa si-l achizitioneze datorita pretului, nu se gandesc deloc la eficienta lui si la faptul ca trebuie sa fie mereu in pas cu moda si tehnologia. Alte persoane nu si-l achizitioneaza pentru simplul fapt ca nu stiu sa il utilizeze, tehnologia IPL este inca necunoscuta si nici nu doresc sa o cunoasca.

Cum functioneaza:

– Lumina intens pulsata (IPL) actioneaza asupra pielii prin emiterea unui fascicul de lumina care are un impact corespunzator si eficienta optima pentru a lasa o piele cat mai fina, fara durere.

– Vine si cu sistemul Pro Precision, acesta este un accesoriu care va permite sa asociati aparatul cu precizie pentru a acoperi fiecare milimetru al zonei ce trebuie tratate, astfel putem spune ca vine cu o precizie perfecta.

Pentru o mai mare incredere va spunem ca Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0 este testat si aprobat de catre medicii dermatologi, fiind un produs recomandat atat pentru barbati cat si pentru femei.

Prezentare video a produsului:

Comentariu de pe eMAG de la un utilizator care deja a folosit noul epilator de la Rowenta:
Merita 5 stele pentru ca elimina complet pilozitatea:) foarte eficient, recomand, atat pentru barbati cat si pentru femei.