Whirlpool WTLS60910 – masina de spalat rufe cu performante ridicate

Cand nu ai de lucru stai pe internet, ce sa faci pe internet decat sa te uiti la promotii. Asa am facut si eu intr-o zi plictisitoare si am dat peste o masina de spalat la promotie, mi-a placut foarte mult si stiti cum e cand iti place ceva nu il mai poti scoate din cap. Asa s-a intamplat si la mine.

Am gasit si mi-am si cumparat masina de spalat Whirlpool WTLS60910 si sunt foarte multumita de ea.

Aceasta are material cuva din polipropilena, material tambur din otel inoxidabil, viteza de centrifugare de 1000 rpm, capacitate de incarcare de 6 kg, disply LCD  si clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Am tot auzit de tehnologia speciala Al Saselea Simt al masinii de spalat Whirlpool WTLS60910, care ofera rezultate semnificative in economia resurselor , spalare excelenta, usurinta exceptionala in folosire, acum am si testat aceasta tehnologie si este chiar utila.

Whirlpool WTLS60910

Cu totii avem haine delicate si se intampla sa imi gasesc un pantalonii preferati micsorati pana deasupra de glezne. Ei bine, masina de spalat  Whirlpool WTLS60910 are un program dedicat hainelor delicate, care imi protezeaza si cele mai delicate haine nu numai de micsorare dar si de largire.

Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic,care atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare. Acesta tehologie scoate pana si cele mai grele pete cum ar fi vin rosu sau sos de rosii, iar tu nu trebuie sa mai pui la inmuiat haian de cu seara.

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Vreau sa va mai spun ca Whirlpool WTLS60910 are o varietate de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce, din puctul meu de vedere este un mare plus. Programele 6th Sense Coulors al masinii de spalat Whirlpool actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura.

Programul de spalare in 15 minute pentru acele obiecte de imbracaminte pe care le purtam o zi, poate doar cateva ore, este conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de o alergare in parc.

Se pare ca si plictiseala poate aduce ceva bun, eu m-am ales cu masina de spalat Whirlpool WTLS60910 .