Sencor SLE43F12 – design modern si rezolutie FULL HD

Preţ Sencor SLE43F12

Sencor este o marcă a grupului Celtone AG, cu sediul în Japonia, şi  viziunea cheie de a crea produse bazate pe cerinţele consumatorilor. Acest LED Sencor SLE43F12, cu rezoluţia Full HD, vine pe piaţa din România la un preţ acceptabil, având o garanţie de 24 de luni inclusă în preţ.

Aspect Sencor SLE43F12

Sencor SLE43F12 este un model slim, cu  o carcasă de culoare neagră, rezistentă, foarte modernă şi având o ramă foarte subţire ce încadrează un ecran cu diagonala de 109 cm. Culoare neagră îi dă eleganţă şi poate fi dispus în orice încăpere. Dimensiunile fără stand ale acestui LED Tv, sunt de 969 x 76 x 572 mm iar cele cu stand sunt de 969 x 231 x 604 mm. Standul este compatibil VESA de 200 x 200, putând oferi posibilitatea de a-l dispune pe orice perete. La bază este situat un suport format din două picioruşe puternice, ce îi dau stabilitate şi care îl fac să poată fi aşezat pe o comodă specială de TV.

Caracteristici Sencor SLE43F12

Sencor SLE43F12 nu este un Smart Tv, ci este un televizor de tip LED, cu funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Diagonala ecranului este de 109 cm, cu rezoluţia Full HD, având rezoluţia ecranului de 1920 x 1080 pixeli. Rezoluţia Full HD cu un contrast dinamic de 1000000:1 şi o luminozitate puternică de 240 cd/mp oferă imagini cu un contrast bine definit, cu un negru foarte intens şi un alb luminos şi strălucitor. Timpul de răspuns la trecerea de pe un canal Tv pe altul este de 8 ms iar aspectul de imagine este de 16:9. Unghiurile de vizualizare de 150/150 grade sunt foarte bune şi oferă posibilitatea de a privi către ecran din aproape orice colţ al încăperii. Pentru ca imaginile să fie redate în culori strălucitoare şi foarte clare, Sencor a dăugat acestui televizor două caracteristici superioare de imagine, şi anume Active Noise Reduction- care îmbunătăţeşte imaginea sporind calitatea filmelor şi Digital Comb Filter care este utilizat pentru a filtra şi a elimina zgomotul de fundal, precum şi pentru a creşte rezoluţia pentru sursa video de înaltă definiţie. Pentru sonor este folosit sistemul audio Stereo ce deţine două difuzoare de 2 x 7 W cu caracteristica superioară de sunet Equalizer. Pentru recepţie şi transmisie este folosit un tuner digital DVB T/C cu intrare pentru antenă şi redare video, având integrat un player multimedia. Conexiunea se face prin Slot CI+,  AV In şi Coaxial cu conectorii: o intrare pentru PC, o intrare pentru USB 2.0, 3 porturi HDMI, o intrare Scart şi una pentru căşti minijack.

sencor-sle43f12

Review Sencor SLE43F12

Descoperă potenţialul televizorului Sencor SLE43F12 şi vei fi mulţumit de ceea ce îţi poate oferi. Tehnologia LED este din start o calitate iar faptul că rezoluţia este Full HD reprezintă  o a doua calitate. Imaginile oferite sunt deosebite, strălucitoare, foarte clare şi foarte luminoase. Datorită caracteristicilor cu care a fost dotat, zgomotul de fundal este eliminat, iar dacă conectezi căştile vei avea posibilitatea de a te concentra asupra a ceea ce se întâmplă pe ecran, fără interferenţe din exterior. Intrările pentru recepţie sunt numeroase,  cu diferite porturi şi conectori. Dacă îţi doreşti un televizor performant, cu un design plăcut şi cu un preţ destul de acceptabil îţi recomand Sencor SLE43F12.

Pro: design placut, pret acceptabil, LED, Full HD

Contra: nu este Smart TV, nu deţine tehnologii avansate