Samsung 40KU6402 – imagini profesionale si sunet performant

Preţ Samsung 40KU6402

Samsung 40KU6402 este un televizor performant, ce vine cu un preţ destul de acceptabil şi care este justificat de calitatea rezoluţiei 4K Ultra HD. Produsul poate fi achiziţionat de la unul dintre cei mai mari retaileri din media online. Intra acum pe platforma magazinului online pentru a beneficia de preţul la reducere şi de garanţia oferită la cumpărarea produsului.

Aspect Samsung 40KU6402

Acesta a fost dotat cu un ecran extra-plat, cu o carcasă de culoare gri, ce are o ramă foarte subţire din care se văd imaginile clare şi strălucitoare ale Smart TV-ului Samsung 40KU6402. Dimensiunile acestuia fără stand sunt de 905.7 x 520.5 x 54.5 mm iar cele cu stand sunt de 905.7 x 588.3 x 262.9 mm. Deoarece deţine un stand cu un picior amplasat la mijloc, acesta poate fi aşezat pe o comodă sau poate fi dispus pe orice perete din casa ta.

Caracteristici  Samsung 40KU6402

Samsung 40KU6402 este un Smart TV ce are funcţia de monitor, face parte din gama 2016 şi are un display de tip LED. Display-ul are o diagonală de 100 cm în rezoluţia performantă 4K Ultra HD, ajungând la aproximativ 4000 de pixeli pe orizontală şi 2000 pe verticală, mai exact 3840 x 2160 pixeli. Contrastul dinamic este foarte performant deoarece are integrată caracteristica superioară Mega Contrast, ce asigură un negru foarte intens şi un alb foarte strălucitor, în aspectul de imagine este 16:9. Pentru calitatea imaginii s-au folosit o serie de caracteristici superioare de imagine şi anume Ultra Clear Panel,  Motion Rate 100,  Active Crystal Color,  Contrast Enhancer,  Auto Motion Plus, Film Mode şi Natural Mode Support. Caracteristica Film Mode este o nouă tehnologie  ce procesează imaginile pe secundă, aducându-le la standarde de cinema,  imagini performante şi perfect adaptate la formatul ecranului.Natural Mode Support este o altă nouă tehnologie folosită pentru a optimiza setările şi a pune în evidenţă strălucirea ecranului, reuşind să redea imaginile exact aşa cum au fost filmate.  Pentru sistemul audio s-a folosit tehnologia Dolby Digital Plus cu caracteristica DTS şi având o ieşire a sunetului de 20 W. Pentru recepţie şi trasmisie s-a folosit tunerul digital DVB-T/C/S/S2 cu o intrare pentru antenă şi o redare video, având integrată caracteristica superioară Player multimedia integrat. Conexiunile la reţea se fac prin Wi-Fi integrat, LAN şi Slot CI+, având conectorii 2 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI, o ieşire audio optică şi o intrare pentru componente.

 samsung-40ku6402

Review Samsung 40KU6402

Televizor LED Smart Samsung 40KU6402 are integrată tehnologia superioară 4K Ultra HD ce oferă performanţă de vizualizare. Dotat cu tehnologii şi caracteristici superioare de imagine, acesta oferă imagini foarte clare, evidenţiind orice detaliu oricât de mic ar fi acesta, culori calde, cât mai apropiate de cele naturale, un contrast dinamic performant oferit de caracteristica Mega contrast, ce are rolul de a intensifica nuanţa de negru aducând-o la un negru intens în contrast cu un alb strălucitor. Culorile sunt vii şi foarte frumoase iar imaginile clare şi performante. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus care oferă un sunet clar şi fără distorsiuni. Conexiunile se fac  prin reţelele Wi-Fi, LAN precum şi prin conexiunea Slot CI+ cu contact la diverşi conectori. Televizorul LED Smart Samsung, 100 cm, 40KU6402, 4K Ultra HD este recomandabil oricui îşi doreşte un televizor modern şi performant în acelaşi timp, beneficiind de  un ecran extra plat foarte modern.

Pro: tehnologia 4K Ultra HD, sunet Dolby Digital Plus

Contra: nu deţine