Samsung 55KU6072 – imagine impecabila datorita tehnologiei 4K

Preţ  Samsung 55KU6072 

Black Friday este la doar câteva zile distanţă şi adevăraţii comercianţi importanţi, fac deja tot posibilul pentru a atrage clienţii cu unele oferte apetisante care sunt doar la un clik distanţă. Un astfel de retailer poate fi gasit pe una dintre cele mai mari platforme de magazine online din România, care a venit cu promoţii majore la televizoarele 4K Ultra HD şi care includ preţuri excelente. Tv Led Smart Smasung din seria 55KU6072 are un preţ destul de acceptabil însă de Black Friday acesta va fi la reducere.

Aspect  Samsung 55KU6072 

Pentru design producătorul Samsung s-a gândit la un model slim, cu o carcasă de culoare neagra si o ramă destul de subţire din care se revasă culorile uimitoare date de caracteristicile superioare de imagine şi de rezoluţia 4K Ultra HD. Dimensiunile sale cu stand sunt de 1242.6 x 787.5 x 310.5 mm iar cele fără stand de 1242.6 x 718.4 x 63.2 mm şi având o greutate de 16 kg. Poate fi dispus pe orice perete din sufragerie sau dintr-un dormitor mai mare, sau după preferinţa fiecăruia, pe o comodă specială pentru TV.  Va da casei un aspect modern iar culoarea neagră a carcasei, va da o notă de eleganţă oricărei încăperi.

Caracteristici  Samsung 55KU6072 

 Samsung 55KU6072 este un LED de tip Smart TV cu funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Pentru sistemul audio s-a folosit tehnologia Dolby Digital Plus, ce reproduce semnalul audio al unui cinematograf, oferind un sunet bogat ce te învăluie, adăugând impact şi realism la filme şi piesele de teatru. Dotat cu caracteristica specială de sunet DTS Studio Sound 5.1, Dolby Digital Plus permite canale până 5.1 pentru sunetul surround şi având o ieşire a sunetului de 20 W. Pentru sistemul video acesta deţine o diagonală a ecranului, de 138 cm cu rezoluţia de 3840 x 2160 pixeli 4K Ultra HD. Contrastul dinamic beneficiază de caracteristica Mega Contrast ce oferă un negru foarte intens şi un alb strălucitor, având un aspect de imagine 16:9 şi caracteristicile superioare de imagine Motion Rate 100, ce dă imagini cu mişcări rapide fluente; PQI 1300 ce afişează imagini cu un factor de calitate mult mi mare;  High Dynamic Range ce reprezintă o tehnică de îmbunătăţire a imaginii; Micro Dimming ce oferă un soft mai bun şi care controlează mai multe zone din soft; Pur Color ce îmbunătăşelte atât culorile primare de roşu, verde şi albastru,  cât şi culorile secundare, spre exemplu galben. Deţinând şi alte caracteristici precum Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode imaginile sunt performante, deosebit de clare, cu nuanţe foarte apropiate de cele naturale şi culori mult mai strălucitoare. Caracteristica superioară Natural Mode Suport este una dintre cele mai noi tehnologii, ce optimizează setările de imagine  punând în evidenţă strălucirea ecranului LED şi păstrând imaginile la acelaşi nivel la care au fost filmate. Pentru recepţie şi transmisie acesta a fost dotat cu un tuner digital DVB -T/DBV-C ce deţine o intrare pentru antenă şi o ieşire pentru redare video şi bineînţeles caracteristica specială Player Multimedia Integrat. Conexiunile se fac prin reţelele Wi-Fi inregrat şi LAN şi prin conexiunea Slot CI+ cu conectorii 2 intrări USB 2.0, o ieşire digitală audio, o intrare video composite, o intrare pentru componente şi 3 porturi HDMI.

samsung-55ku6072

Review  Samsung 55KU6072 

Televizorul  LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6072 beneficiază de tehnologia 4K Ultra HD şi  face parte din gama noilor televizoare 2016. Pentru a-i da calitate deosebită şi performanţă, acesta a fost dotat cu o serie de caracteristici superioare de imagine şi de sunet. De tehnologia acestui televizor pot beneficia şi elevii şi studenţii, deoarece acesta poate funcţiona şi ca o platformă educaţională pentru copii. Platforma interactivă oferă o imensă bibliotecă digitală pentru studenţi, elevi şi preşcolari. Funţia EduPedia a acestui Samsung  55KU6072, redefineşte modul în care copiii pot acumula informaţii şi noutăţi şcolare. Design-ul acestuia este foarte elegant şi foarte modern putând fi dispus în orice încăpere din locuinţa ta. Nu rata oferta Black Friday, pentru a beneficia de tot ceea ce oferă acest Smart TV.

Pro: Funţia Edu Pedia, tehnologii de ultimă generaţie, 4K Ultra HD

Contra: Nu deţine