Samsung 49K6372 – curbura delicata

Preţ Samsung 49K6372

Ca toate Smart TV-urile curbate de la Samsung şi acest televizor vine cu un preţ ceva mai ridicat dar totuşi acceptabil. Faptul că preţul vine la reducere aduce un plus în achiziţionarea produsului. La cumpărare vei beneficia de o garanţie de 24 de luni cu posibilitatea de extindere.

Aspect Samsung 49K6372

Acest Samsung 49K6372 a fost creat cu o curbură delicată a carcasei, putând să te amplasezi chiar în mijlocul acţiunii, deoarece acesta oferă unghiuri largi de vizualizare, indiferent de poziţia din care priveşti către ecran. Carcasa de culoare neagră din material foarte rezistent, îi oferă eleganţă şi poate fi dispus pe orice perete din casa ta.

Caracteristici Samsung 49K6372

Samsung 49K6372 este un Smart TV ce face parte din gama 2016, are funcţia de monitor iar display-ul este de tip LED. Sistemul audio a fost dotat cu tehnologia Dolby Digital +, ce oferă performanţă sunetului care are o ieşire de 20 W, de o claritate ireproşabilă, fără distorsiuni. Singura caracteristică superioară atribuită sunetului este DTS, care ajută la performanţă, redând un sunet caracteristic sălii de cinematograf. Diagonala ecranului are dimensiunea de 123 cm,  rezoluţia Full HD cu 1920 x 1080 pixeli, în aspect imagine 16:9, având un contrast dinamic caracterizat de funcţia Mega Contrast, care asigură o nuanţă de negru mult mai intens şi un alb mult mai strălucitor.  Caracteristicile superioare de imagine HyperReal, Motion Rate 100, PQI 800, Wide Color Enhancer, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode şi  Natural Mode Support asigură cele mai clare imagini, cu un contrast bine definit şi cele mai vii culori şi cât mai apropiate de cele naturale. Imaginea fiind calitatea cea mai importantă a unui televizor, este îmbunătăţită şi este foarte performantă datorită acestor cartacteristici cu care a fost dotat Samsung 49K6372. Pentru recepţie şi trasmisie, Samsung 49K6372 a fost dotat cu un tuner digital ce are integrată caracteristica specială Player multimedia integrat, o intrare pentru antenă şi una pentru componente video. Conexiunea se face prin Wi-Fi integrat şi LAN, precum şi Slot CI+ prin următorii conectori: 2 intrări USB 2.0, 3 porturi HDMI, 1 intrare pentru video composite, precum şi o intrare pentru alte componente.

samsung-49k6372

Review Samsung 49K6372

Samsung a scos pe piaţă noua gamă 2016, cu seria  49K6372. Acesta este un Smart TV de tip LED ce are integrată funcţia de monitor. Dotat cu caracteristici şi tehnologii avansate de tip video, acesta redă imaginile clare, cu un contrast deosebit de un negru foarte intens şi un alb mult mai clar şi mai strălucitor, iar culorile sunt mult mai vii şi mai apropiate de cele naturale. Sunetul este asigurat de tehnologia performantă Dolby Digural Plus care asigură un sunet perfect şi fără nicio distorsiune. Poate fi conectat la diverse dispozitive deoarece a fost dotat cu o mulţime de porturi. Ecranul său curbat are unghiuri de vizualitare foarte bune, oferind posibilitatea de a privi către el din orice colţ al încăperii. Poate fi achiziţionat de oricine îşi doreşte un televizor performant care are şi funcţia de monitor.

Pro: carateristici superioare de sunet şi imagine, tehnologia Dolby Digital Plus

Contra: nu este un 4K