Vonino KidsWatch S2 – ceas de mână pentru copii cu funcție de localizare si telefon mobil

Deşi la prima vedere Kids Watch S2 pare a fi un ceas pentru copii, acesta a fost inventat pentru a ajuta părinţii să-şi ţină copiii în siguranţă, atunci când aceştia nu sunt lângă ei. Acest lucru este foarte important pentru un părinte, deoarece în sfârşit, a fost găsită o metodă, de a vedea locatia în care se află copilul în momentul când este la joacă sau la prieteni, sau în momentele nefericite, când acesta poate să dispară. Cu KidsWatch S2 vei oferi copilului tău mai multă libertate, iar tu vei avea mai putine griji, ştiindu-l în siguranţă.

KidsWatch S2 cu caracteristici speciale inteligente, este un ceas de mană cu funcţii inteligente, destinat siguranţei copiilor. Aceştia pot juca jocuri direct de pe ceasul lor ce va fi conectat la smarphone, dar şi pentru momentul când părinţii îi cheamă la masă, printr-un mesaj text ce apare afisat pe ecranul ceasului. Se pot setachiar agende cu liste de rezolvat. KidsWatch S2 poate reprezenta cadoul mult dorit de ziua naşterii copilului, sau pur şi simplu ca o răsplată a unui moment special.

KidsWatch S2

Deci, ce este KidsWatch S2? Acesta reprezintă în primul rând un localizator inteligent dar şi un telefon pentru copiii sub 12 ani. Este de fapt un smartwatch care oferă toate caracteristicile unui Apple Watch, dar creat cu robusteţea unei jucării ce este destinată copiilor. Se pot trimite şi se pot primi apeluri vocale de până la 3 contacte ale membrilor familiei, şi se pot trimite mesaje text cu conţinut unic pentru toţi destinatari, cu opţiunea Orange Smart Junior, ce include 90 zile de apeluri nelimitate către 3 numere favorite, dintr-o singură butonare, prin intermediul aplicatiei Vonino Family Tracker. Mai mult poţi defini o listă de până la 10 numere favorite, ce pot fi aplicate pe telefonul copilului tău.

Deţine un set cu cele mai bune caracteristici GPS şi LBS pentru poziţionare prin serviciul de date GRPS, permiţând părinţilor să urmărească copilul atât în interiorul casei cât şi în exteriorul ei. Compatibil cu dispozitivele iPhone şi Android, KidsWatch S2 are o caracteristică inteligentă de urgenţă, ce permite copilului tău să apese cele două butoane de urgenţă SOS, ce se află pe partea laterală a ceasului, pentru a putea apela titularul de cont principal, mama sau tata. În cazul în care apelul eşuează, atunci va căuta şi va găsi în contactele de urgenţă următorul membru, până când cineva va răspunde. Prin apăsarea butonului SOS, sunt activate imediat caracteristicile de urmărire, permiţând părinţilor să fie imediat informaţi dacă copilul lor are nevoie urgentă de ei. De asemenea, se poate seta zona -sigură prin GPS, pentru cazul în care copilul s-a abătut de la zona de siguranţă. În acest caz vei primi un semnal sonor de alertă.

În general acest KidsWatch S2 este vital pentru copii, in materie de siguranţă. În consecinţă, acesta este un SmartWatch impermeabil, rezistent la şocuri, cu GPS precis si functii de text si de voce. În plus acesta înregistrează din 10 in 10 minute, locaţiile în care copilul se deplasează, putându-se vedea istoricul înregistrărilor şi astfel vei şti cu exactitate locurile în care a fost. KidsWatch S2, deține un singur Slot Sim, tip 1 x mini-Sim, compatibil cu rețelele mobile 2G-GSM 850/900/1800/1900, EDGE, GPRS. Acesta este dotat cu un procesor Mediateck tip MT6260, având seria Cortex A7. Mai deţine un port micro USB cu adaptori de 5 pini şi un display de tip OLED cu diagonala de 0,66 inch. Bateria de tip Li-On 3.7 V are o capacitatea de 350 mAh, putând fi încărcată cu încărcătorul microUSB DC 5V.2A şi are o autonomie de până la 48 ore.

Greutatea sa este de doar 32 grame iar dimensiunile sunt de 60 x 46 x 27 mm. Pentru a-ţi şti copilul în siguranţă, cumpara-i acest KidsWatch S2, si ofera-il in dar.