Samsung 49KU6502 – experienta video performanta

Preț Samsung 49KU6502

Printre cele patru ediții principale  ale televizoarelor Samsung lansate in anul 2016, se afla si seria 49KU6502, ceva mai bine construit, oferind valoare dar fără a avea un preț prea scump. Astfel cu acest televizor, dotat cu tehnologiile de afișare de la Samsung, te poți bucura de o experiență vizuală solidă, ușor îmbunătățită față de televizoarele din gama 2015. Acest televizor reușește să ofere o experiență robustă și în general o vizionare foarte bună la un preț destul de rezonabil.

Aspect Samsung 49KU6502

Samsung a creat un televizor 4K bine făcut, cu o luminozitate bună, cu un contrast remarcabil și culori strălucitoare. Dispus in orice cameră de zi, acesta va arăta foarte bine cu carcasa de culoare gri și dimensinile fără stand de 1096.3 x 639.4 x 104.0 mm iar cele cu stand fiind de 1096.3 x 698.5 x 296.2 mm,  oferind de asemenea specificații satisfăcătoare amestecate cu caracteristici cu adevărat excelente,   așa cum ne și așteptăm de la brand-ul Samsung.

Caracteristici Samsung 49KU6502

În ceea ce privește performanța de afișare, 49KU6502, redă imaginile perfecte, având un contrast solid cu un negru bogat și foarte frumos, uniform, dat de caracteristica Mega Contrast, împreună cu unele performanțe de culoare date de caracteristicile superioare de imagine Motion Rate 100, Dynamic contrast,  Active Crystal Color,  Auto Depth Enhancer,  Auto Motion Plus, Film Mode,  Natural Mode Support  și Peak Illuminator. Samsung 49KU6502 este un Smart TV  de tip LED cu funcția de monitor și face parte din gama 2016. Sistemul audio performant este dat de tehnologia Dolby Digital Plus cu care a fost dotat și de caracteristica specială de sunet DTS, care oferă un sonor specific sălilor de teatru, precum și de puterea de ieșire a sunetului de 20 de w.  Diagonala display-ului curbat este de 123 cm, în rezoluția 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli, în aspect de imagine 16:9. Pentru recepție și transmisie s-a folosit un tuner digital ce deține caracteristica specială Player multimedia integrat, și este dotat cu o intrare pentru antenă și una pentru redare video. Conexiunile la rețea se fac prin Wi-Fi integrat și LAN și prin conexiunea Slot CI+ cu conectorii 2 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI, o ieșire audio digitală, un port de intrare video composite și un port pentru diverse dispozitive.

samsung-49ku6502

Review Samsung 49KU6502

Cu Samsung 49KU6502 bazat pe sistemul de operare Tizen, sunt asigurați timpi de pornire mai mici, acces rapid la Live TV, precum și la toate aplicațiile, asigurând o vizionare optimă. Cu tehnologia Mode Film  te poți bucura de o sală cinematografică la tine acasă. Imaginile oferite sunt vii, cu un contrast performant, fiind redate și cele mai mici detalii, datorită tehnologiei 4K Ultra HD. Conexiunile la rețea se fac prin metode tehnologice moderne  precum Wi-Fi și LAN, dar și prin Slot CI+ cu conectori ce fac posibilă conectarea la aproape orice dispozitiv. Sunetul este performant datorită tehnologiei Dolby Digital Plus și a caracteristicei DTS, ce oferă experiența unei săli de cinema sau de teatru, fără ca sunetul să fie distorsionat. Pentru design, Samsung a folosit o linie curbă, ce reprezintă o inovație precum și o carcasă foarte subțire, model slim. Poate fi dispus pe orice comodă sau pe orice colț de perete, oferind unghiuri largi de vizualizare indiferent din ce colț al încăperii ai privi.

Pro: tehnologia 4K Ultra HD, sistem audio Dolby Digital Plus

Contra: preț ridicat