VORTEX LEDV‐32CD3A – pret mic mic mic

Preţ VORTEX LEDV‐32CD3A

Vortex este o companie românească cu capital integral privat. Acest producător se axează pe produse create după preferinţele cumpărătorilor oferind un raport între preţ şi calitate, foarte bun.  Preţul televizorului VORTEX LEDV‐32CD3A este foarte mic în comparaţie cu alte televizoare care deţin aceleaşi specificaţii. Produsul se găseşte acum la reducere şi beneficiază de o garanţie de 2 ani.

Aspect VORTEX LEDV‐32CD3A

Pentru aspect, Vortex a folosit o carcasă de culoare neagră, rezistentă şi o ramă subţire dar ceva mai lată în partea de jos, unde se află şi logo-ul Vortex. Pentru susţinere acesta a fost dotat cu un suport cu două picioruşe dispuse lateral, oferind o bună stabilitate. Dimensiunile fără stand sunt de  74 x 7.8 x 45 cm iar cele cu stand sunt de 74 x 16.7 x 47.5 cm şi greutatea cuprinsă între 4,5 kg şi 6,2 kg. Având ecranul cu diagonala de 82 cm, îl face să fie preferat pentru bucătărie sau pentru un dormitor.

Caracteristici VORTEX LEDV‐32CD3A

Acest televizor nu este un Smart TV, ci este un LED ce deţine o diagonală a display-ului de 82 cm cu rezoluţia High Definition. Contrastul dinamic de 1200:1 este destul de eficient, având un negru foarte închis şi un alb destul de strălucitor, luminozitatea ecranului fiind de 200 cd/mp iar aspectul de imagine 16:9. Timpul de răspuns este destul de bun, acesta fiind de 8 ms şi oferă posibilitatea de a naviga de pe un post pe altul, destul de eficient. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 sunt foarte bune, oferind posibilitatea de a privi din oricare colţ al încăperii. Imaginile sunt foarte clare şi fără distorsiuni. Culorile ecranului sunt deosebite, oferind o vastă paletă de culori. Tunerul digital CI+, DVB-T, DVB-C este dotat cu o redare pentru conţinut video de tipul JPEG, MP3, AVI/MPEG/MPEG-4/TS/MKV/ FLV/VC- 1/WMV9/RMVB şi deţine caracteristica Player multimedia integrat. Conexiunile se fac prin conectorii: 3 intrări HDMI, o intrare mini CVBS, ieşire coaxiala, mini-port component, Scart, intrare VGA, intrare audio pentru PC, Slot CI+, Port USB, intrare audio, iesire pentru casti, intrare PC VGA, un port USB 2.0. Sunetul este asigurat de două boxe cu o putere de 2 x 8 w.

vortex-ledv%e2%80%9032cd3a

Review VORTEX LEDV‐32CD3A

Televizorul VORTEX LEDV‐32CD3A a apărut de curând pe piaţa românească şi vine la un preţ foarte mic. Acest model cu dsplay-ul de dimensiuni medii, este recomandat a se dispune într-o bucărărie, cameră de zi sau într-un dormitor. Design-ul este destul de modern şi foarte elegant şi poate fi dispus pe orice perete, dând eleganţă încăperii. Materialul din care este confecţionat este un plastic cu finisaje destul de bune. Pentru recepţionarea posturilor Tv acesta a fost dotat cu un tuner în format digital, asigurând un sonor destul de puternic şi fără distorsiuni. Unghiurile de vizualizare sunt foarte bune, dând o vizibilitate foarte bună. Nu deţine tehnologii, şi acest lucru este avantajos pentru persoanele care îşi doresc un televizor care să vadă bine şi să aibă un preţ mic. Pentru o conexiune cât mai bună cu diverse dispozitive externe, acesta deţine 3 porturi HDMI şi unul USB.

Pro: Unghiuri bune de vizualizare, tuner digital

Contra: Nu deţine rezoluţie mare, nu este Smart Tv