Samsung 55K6372 – cu ecran curbat si tehnologia 4K

Preţ Samsung 55K6372

Lista  de oferte de Black Friday este mare şi cu adevărat ispitiroare, de bază fiind televizorul LED curbat Smart Samsung 55K6372, Full HD care este disponibil pentru tot felul de bugete. Pentru a vedea preţul real, intră pe platforma online a acestui magazin, deoarece  acest gigant retail, va expune o gamă bogată extrem de redusă a acestor televizoare Samsung.

Aspect Samsung 55K6372

Acesta LED Smart TV are un design curbat, cu o carcasă de culoare neagră foarte subţire şi un display cu o ramă din care ies imagini încântătoare. Datorită faptului că este curbat, acesta poate fi dispus pe oricare colţ al unui salon sau a unei sufragerii, dar şi într-un dormitor, dând încăperii un aspect cu adevărat inovator.

Caracteristici Samsung 55K6372

Samsung 55K6372  este o inovaţie nouă a producătorului Samsung, făcându-şi apariţia în anul 2016. Este un LED de tip Smart TV ,  deţine funcţia de monitor şi fiind dotat cu tehnologia Edu Pedia, acesta poate reprezenta o platformă intuitivă şi educativă pentru preşcolari, elevi şi studenţi. Sistemul audio prezintă tehnologia Dolby Digital Plus ce reprezintă un standard bine definit de difuzare, aducând sonorul la un impact cât mai real, mai ales că deţine caracteristica superioară de sunet DTS, iar nivelul la care este redat sunetul este de 20 W. Diagonala ecranului este de 138 cm având o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli Full HD. Contrastul dinamic cu caracteristica Mega Contrast aduce un plus de nuanţă aducând negrul la un ton de nuanţă mult mai intens şi un alb de o tonalitate mult mai deschisă, în aspectul de imagine 16:9. Caracteristicile superioare de imagine HyperReal Motion, Rate 100,  PQI 800, Wide Color Enhancer, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support îşi aduc aportul redând imaginile la un nivel performant, în culori strălucitoare şi mult mai apropiate de cele naturale, cu contraste foarte bune. Imaginile rapide în mişcare sunt redate cu mişcări lente iar indicatorul folosit de Samsung PQI 800 aduce calitate imaginilor afişate.  Ecranul curbat oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune şi indiferent din ce colţ al camerei ai privi, niciodată nu vor fi distorsionate. Pentru recepţie şi transmisii pentru Samsung 55K6372, s-a folosit tunerul digital DVB-T /DVB-C, o intrare pentru antenă şi una pentru redare video, cu caracteristica specială Player Multimedia Integrat. Conexiunile la reţea se fac prin conexiunile  Wi-Fi integrat şi LAN şi Slot CI+, cu conectorii 1 iesire audio digitală, 2 porturi USB 2.0, o intrare video composite şi 3 porturi HDMI.

samsung-55k6372

Review Samsung 55K6372

Samsung 55K6372 este un LED Smart TV cu funcţia de monitor şi face parte din gama 2016, având  ecranul curbat. Fiind dotat cu funcţii şi caracteristici speciale, acesta redă imaginile şi sunetul la niveluri performante, oferind imagini clare, cât mai apropiate de cele naturale, imagini vii şi de o claritate excepţională având unghiuri de vizualizare foarte bune. Acesta poate fi folosit şi de către studenţi, elevi şi preşcolari pentru platforma educativă Edu Pedia ce oferă lecţii interactive şi o bibliotecă virtuală foarte bogată. Pentru design s-a folosit linia curbă ca aduce un plus de eleganţă şi confort, iar carcasa de culoare neagră îl face foarte elegant putând fi dispus în orice încăpere. Acesta poate fi cumpărat în perioada Black Friday la reducere şi cu preţ întreg în restul anului. Dacă îţi doreşti un LED Smart TV în casa ta, îţi recomand  Samsung 55K6372.

Pro: Smart TV, ecran curbat

Contra: nu deţine tehnologia 4K