Samsung 55K5502 – imagini superbe, apropiate de cele naturale

Preţ Samsung 55K5502

Acest LED Samsung, 138 cm, 55K5502 vine cu un preţ foarte mic, iar de Black Friday preţul va scădea şi mai mult. Intră pe platforma online a cestui mare magazin, vezi ofertele şi opreşte-te să studiezi caracteristicile acestui Smart TV. Acest televizor îţi oferă un răspuns bun la comenzi, beneficii ale aplicaţiilor Smart şi multe altele.

Aspect Samsung 55K5502

Design-ul este caracterizat prin atenţie la detalii şi la calitate, este realizat dintr-o carcasă de plastic superior glossy, model slim, având o ramă subţire ce încadrează un ecran de 138 cm,  care redă imagini foarte frumoase, în culori vii, datorită caracteristicilor cu care a fost dotat. Poate fi dispus pe peretele sufrageriei sau a unui dormitor, dând încăperii un aspect inovator, modern şi elegant. Culoare carcasei are nuanţă de gri închis şi deţine dimensiunile de 1241.6 x 721.9 x 54.9 mm fără stand şi de 1241.6 x 786.9 x 293.8 mm cu stand.

Caracteristici Samsung 55K5502 

Acesta este un LED Smart Tv cu funcţia de monitor, fiind preferat de părinţi, datorită funcţiei Edu Pedia care oferă o gamă largă de programe intuitive pentru preşcolari, elevi şi studenţi. Acum suntem în era în care temele se pot face la televizor, reprezentând chiar un avantaj, deoarece această funcţie deţine o bibliotecă virtuală ce oferă o lectură captivantă şi în acelaşi timp captând atenţia micuţilor. Beneficiind de tehnologia Full HD  imaginile au devenit mult mai clare şi cu detalii mult mai vizibile. Sunetul este redat de sistemul audio Stereo prin cele două boxe de 2 x 10 w. Deţinând caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS,  Wallmount Sound Mode,  Multiroom Link,  TV SoundConnect şi  BT Headset Support  oferă o experienţă acustică foarte bună, imitând sunetele acustice dintr-un cinematograf. Display-ul de tip LED are o diagonală de 138 cm cu rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli în Full HD, fiind capabil să afişeze imagini foarte clare, cu detalii foarte vizibile. Contrastul dinamic cu funţia Mega Contrast aduce nivelul de negru la o nuanţă mult mai intensă, iar albul la un ton de alb mult mai luminos. Aspectul de imagine este de 16:9. Caracteristicile superioare de imagine Hyper Real Engine,  Motion Rate 50,  PQI 400,  Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Film Mode,  Natural Mode Support aduc imaginile la un nivel profesional, cu tonuri de culoari foarte frumoase, aduse la nivelul de a fi redate în nuanţe mult mai apropiate de cele naturale. Tunerul digital deţinuţ de acest LED Smart TV este de tipul DVB-T/DVB-C având un port pentru redare video şi o intrare pentru antenă. Conexiunile se fac prin reţelele Wi-Fi integrat şi prin LAN cu conexiunea Slot CI+ prin următorii conectori: o ieşire audio digitală, 2 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI, o intrare video composite şi o intrare componente.

samsung-55k5502

Review  Samsung 55K5502

Un nou model adus pe piaţă de producătorul Samsung, care l-a numit Samsung 55K5502. Acesta este un LED Smart TV ce are funcţia de monitor pentru a putea reda programul Edu Pedia pentru şcolari, preşcolari şi studenţi. Această funcţie este de fapt un centru virtual de divertisment şi de informare în acelaşi timp, aducând beneficii în educaţia copiilor, precum şi beneficii în modul de a învăţa şi de a studia, beneficiind de manuale şi de cărţi pentru lectură, chiar din biblioteca virtuală a acestuia. Fiind dotat cu caracteristici superioare de imagine şi de sunet, televizorul poate fi încadrat într-o clasă superioară de funcţionare, aducând imagini foarte clare şi foarte frumoase, cât mai apropiate de natural, însoţite de un sonor performant adus de tehnologia Dolby Digital Plus. Design-ul este foarte plăcut, datorită carcasei de culoare gri închis care se apropie de negru şi care emană eleganţă. Preţul care deşi nu este foarte mare, va fi redus cu ocazia Black Friday. Nu uita şi prinde această ofertă ispititoare.

Pro: este un LED Smart TV, rezoluţia Full HD, caracteristici superioare de imagine şi de sunet

Contra: nu deţine tehnologia 4K