Samsung 55KU6000 aduce Tehnologia Active Crystal Color

Televizorul LED Smart Samsung 55KU6000, 4K Ultra HD a fost creat având la bază tehnologia Active Crystal Color. Această tehnologie se defineşte printr- o sursă de lumină de culoare albastră şi un înveliş de fosfor în culorile verde şi roşu, ce redau un spectru de culori îmbogăţit şi cât mai natural. Mai mult decât atât reduce consumul de energie electrică, acesta fiind de 195 W.

Acesta este un Smart TV de tip LED, ce deține tehnologia Tizen,  Tehnologiile Tizen reprezintă o platformă de deschidere a surselor, care permit dezvoltarea aplicaţiilor web pentru TV.  Cu noua platformă Tizen,  Samsung Smart TV are mai multe funcţii, oferă acces intuitiv pentru divertisment şi jocuri precum şi  posibilitatea alegerii continutului.

Sistemul se sunet este deţinut de tehnologia Dolby Digital Plus ce oferă  cea mai bună calitate a sunetului, precum si de caracteristicile superioare de sunet Wallmount Sound Mode şi Multiroom Link. Acest sistem audio are o putere de ieşire a sunetului de 20W.

Televizorul LED Smart Samsung,  55KU6000, 4K Ultra HD are o diagonală a ecranului de 139 cm, cu display de tip LED în retoluţia 4K Ultra HD, deţinând  o rezoluţie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli în raport de aspect imagine 16:9 şi un contrast dinamic Mega Contrast, făcând ca  nuanţele de negru să fie de un negru intens iar nuanţele de alb mult mai deschise și mult mai strălucitoare.

55KU6000

Pentru o calitate performantă a  imaginii, acest Smart TV a fost dotat cu caracteristicile superioare de imagine Ultra Clear Panel, Motion Rate 100, PQI 1300, Pur Color, Auto Motion Plus și Mod Film. Tehnologia 4K oferă un proces unic Ultra HD, de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD, îmbunătăţind modul în care este redat conţinutul video dar și calitatea jocurilor, precum şi modul în care este redată calitatea imaginii. Caracteristica Ultra Clear Panel reproduce fiecare detaliu, redându-le foarte clare. Caracteristica Motion Rate 100 îmbunătăţeşte reproducerea mişcărilor, redându-le clare şi vibrante. Caracteristicile PQI 1300, Pur Color  ajută la partea de mişcare rapidă a imaginii,  îmbunătăţind imaginile şi mişcările rapide pe ecran. Cu caracteristica Auto Motion Plus imaginile sunt îmbunătăţite în mod vizibil. Caracteristica Mod Film face culorile mult mai calde iar cursivitatea imaginii dă impresia de cinema în confortul casei tale.

Tunner-ul, recepţia şi transmisiile sunt redate prin tunner-ul digital DVB-T/T2/C, prin redare video şi intrare antenă, cu racateristica specială Player multimedia integrat şi conexiunile Wi-Fi integrat/LAN precum şi prin conexiunile Slot CI+, 2 intrări USB 2.0, 3 porturi HDMI, intrare video composite şi intrări componente. Sistemul integrat deținut de Smart TV-ul Samsung 55KU6000, permite redarea conţinutului dintre dispozitivele  de genul tabletă sau telefon şi Smart TV  direct pe ecranul televizorului, permițând vizualizarea conținutului la cea mai bună calitate a imaginii.

Televizorul LED Smart Samsung, 139 cm, 55KU6000, 4K Ultra HD are un design model slim având  o carcasă cu aspect metalic de culoare neagră , cu marginile înguste, putând fi dispus atât pe peretele din sufragerie sau din dormitor dar şi dispus pe o comodă, datorită standului compatibil VESA 400 x 400 . Dimensiunile acestui Smart TV sunt de  1482,0 x 819,0 x 154,0 mm având o greutate de 16 kg.