Whirlpool AKZM 794 IX – Gateste fara efort in stil inovator

Ca orice aparat electrocasnic și cuptorul încorporabil reprezintă o necesitate în bucătărie, mai ales dacă timpul tău este limitat și nu prea ai timp de gătit și de curățat, acesta fiind dotat cu funcția de autocurățare.

Ca toate aparatele electrocasnice de la Whirpool ce fac parte din ultima generație, și cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX a fost dotat cu tehnologii și funcții superioare de funcționare. Deținând tehnologia Al șaselea simț, monitorizează energia absorbită de alimente, determinând temperatura și timpul necesar de preparare. Această tehnologie adaptează temperatura în funcție de pierderile de căldură în timpul deschiderii ușii cuptorului și controlează procesul de preparare al mâncării, oferind informație constantă pe afișajul electronic.

cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX este un tip de cuptor electric având o capacitate de 67 l și face parte din clasa de eficiență energetică A. Controlul cuptorului electric se face electronic prin afișajul de tip LED. Acest tip de cuptor a fost dotat cu timer electronic pentru a putea regla și afișa ora, durata de funcționare și coacere a alimentelor, gril pentru a putea prepara orice poate fi pus pe grătar, cum ar fi legume gratinate, carne, antricoate, frigărui, cârnați, pește, pentru a prăji pâine și  rotisor destinat în general preparării cărnii de pasăre, spre exemplu pui la rotisor, însă poate fi preparată orice fel de pasăre,

Acest cuptor electric incorporabil deține un număr de 15 funcții, ventilator și geam de protecție în 4 straturi, precum și o serie  de funcții și tehnologii, pentru a-i da calitate și performanță în funcționare.

Funcția de curățare pirolitică reprezintă o funcție de curățare prin arderea grăsimilor și a depunerilor din cuptor, la o temperatură de circa 550 de grade, iar după răcire, murdăria putând fi curățată cu un burete. Cenușa și miroul sunt eliminate printr-un catalizator. Durata acestui proces de curățare durează aproximativ 1-2 ore.

Mai deține iluminare interioară, funcția de blocare a accesului copiilor, ușa blocându-se automat la orice funcție de pornire, menținere cald – funcție ce reprezintă menținerea caldă a preparatelor proaspăt gătite, la o temperatură de 65 de grade, nefiind necesară preîncălzirea cuptorului. Cu funcția Maxi Cooking se pot găti alimentele voluminoase iar  funcția de decongelare ajută la decongelarea alimentelor scoase din congelator, la o temperatură cuprinsă între 30 și 60 de grade. Acest cuptor electric a fost prevăzut cu grătar combi și o tavă pentru coacere. Suoprafața de coacere a cestui cuptor este destul de mare, de 1200 cmp.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX are o putere de 2450 W și un consum de 1 kw/oră. Dimensiunile sale sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, cu o greutate de 36 kg, putând fi incorporat cu ușurință în orice bucătărie modernă.

Design-ul acestui cuptor incorporabil este deosebit, având carcasa din inox de culoare inox antiamprentă, cu linii drepte și simple, dându-i eleganță și stil. Prețul nu este foarte mare și dacă îți dorești inovație de ultimă oră în bucătăria ta, ți-l recomand.