Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 43W808C, Full HD – o forță în domeniu

Preț Sony Bravia 43W808C

Venind cu cele mai recente și cele mai avansate tehnologii TV, Sony Bravia 43W808C, variind de la puncte cuantice și interval dinamic ridicat la contrast și îmbunătățirea mișcării,  este unul dintre cele mai bine vândute televizoare de la Sony, datorită prețului său competitiv.

Aspect Sony Bravia 43W808C

Nu există o schimbare majoră a stilului Sony față de anii trecuți, ci doar intervenția la rama ecranului care este puțin mai lată în partea de jos pentru a lăsa loc logo-lui Sony. Carcasa de culoare neagră mată este deosebit de subțire iar finisajul ramei este de aceeași culoare neagră, puțin metalizată de jur împrejurul ecranului, dându-i o notă de mare clasă pe întregul ansamblu. Televizorul  se află pe un stativ ce este acoperit în crom strălucitor. Dimensiunile sale cu stand sunt de 962 x 602 x 179 mm iar cele fără stand de 962 x 565 x 59 mm.

Caracteristici Sony Bravia 43W808C

Sony Bravia 43W808C este un Smart TV 3D de tip LED și deține tehnologia Android TV.  Panoul LED livrează unul dintre cele mai perfecte contraste dintre alb și negru. Acest Smart TV cu seria 43W808C a evoluat față de anii trecuți, aducând performanță în ceea ce privește caracteristica de mișcare. Cu Motionflow setat pe Off sau True Cinema al cărui scop este acela de a recupera cadre 24p din surse 60 Hz, rezoluția de mișcare este mult îmbunătățită. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 grade nu lasă să fie distorsionată imaginea, indiferent din ce parte ai privi către ecran. O tendință tot mai frecventă este includerea rezoluției 3D, care alternează linii orizontale cu un sungur pixel alb-negru, ce a fuzionat într-un singur bloc solit de gri. Diagonala ecranului Full HD este de 108 cm, având rezoluția de 1920 x 1080 pixeli în aspect imagine 16:9 și deținând caracteristicile X-Reality PRO, Motionflow XR 1000, Advanced Contrast Enhancer (ACE) și  24p True Cinema. Pentru transmisie și recepție, Sony Bravia 43W808C folosește un tuner digital DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2, având integrată caracteristica unui player multimedia. Conexiunea la rețea se face prin Wi-Fi integrat și prin conectorii: 3 porturi USB 2.0, 4 porturi HDMI, Slot CI+, intrare Scart, precum și alte porturi pentru diverse componente.

sony-bravia-43w808c

Review Sony Bravia 43W808C

Sony Bravia 43W808C este un Smart TV de dimensiune relativ mare, cu rezoluția Full HD și deține tehnologia Android TV. Contrastul dintre alb și negru este optim și în același timp foarte profund iar paleta de culori este minunată și foarte apropiată de cele naturale. Are o bună calitate a imaginii iar într-o cameră întunecată, lumina nu este reflectată, menținându-se totuși aspectul luminos și culorile foarte diferite.  Dacă nu ești innebunit după 4K, Sony Bravia 43W808C este foarte convingător. Forma sa subțire precum și lista lungă de caracteristici care includ tot ceea ce are nevoie un Smart TV, îl fac de dorit, deoarece este evident faptul că reprezintă o forță și că este capabil să ofere o calitate bună a imaginii în cel mai serios mod.

Pro: Smart TV, tehnologia Android TV, preț mic

Contra: nu este 4K