OFERTA: Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter, 9000 BTU, Clasa A+++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check

Evolutia tehnologica permite producerea unor aparate electronice si electrocasnice deosebit de performante, care sa asigure utilizatorilor un confort sporit. Un astfel de produs este aparatul de aer conditionat Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter. Acesta se remarca inca de la prima vedere, prin designul sau in forma de triunghi, care are rolul de a imbunatati performanta aparatului.

Asadar, permite aerului sa circule mai rapid si mai departe, pe o arie mai mare, iar tehnologia Digital Inverter mareste eficienta energetica, pentru un consum redus de energie. Orificiul de admisie pe care il veti intalni la acest aparat de aer conditionat este mult mai larg, pentru a putea aspira mai mult aer, iar aerul rece va ajunge in toate colturile camerei dumneavoastra.

Extrem de importante la aparatul de aer conditionat Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter sunt Easy Filter, care filtreaza praful, agentii patogeni si alergenii din aer si Virus Doctor, care elimina pana la 99% dintre bacterii si virusi. Aceste filtre pot elimina virusii gripali de tip A si Corona, pentru ca aerul din locuinta dumneavoastra sa fie curat si sanatos.

Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter

Capacitatea de racire este de 8.530 BTU, iar cea de incalzire este de 10.918 BTU. Clasa de eficienta la incalzire este A++, iar cea de eficienta la racire este A+++, avand un consum de 550W la racire si 770W la incalzire.

Daca la alte aparate de aer conditionat filtrele sunt mai putin accesibile, la acest model Samasung Easy Filter este situat in exterior, in partea superioara, pentru a putea fi scos cu usurinta atunci cand doriti sa il curatati, fara sa trebuiasca sa deschideti un capac. Totodata, acesta incepe rapid racirea aerului prin utilizarea modului Racire rapida.

Dupa ce ati obtinut temperatura dorita, se poate trece la modul Racire confortabila, care va mentine temperatura preferata de dumneavoastra. Tehnologia Digital Inverter cu EER10.1 asigura eficienta energetica, deoarece poate sa mentina temperatura dorita, fara sa fiti nevoiti sa porniti si sa opriti frecvent aparatul.

Atunci cand sunteti singur, puteti utiliza compresorul la o capacitate redusa, pentru a scadea consumul de energie si a beneficia de un mediu racoros si placut. De asemenea, se poate controla printr-un smartphone de la distanta, aceasta functie fiind deosebit de utila atunci cand sunteti departe de casa, dar doriti sa va asigurati de un mediu confortabil cand veti ajunge acasa.

O alta caracteristica interesanta la aparatul de aer conditionat Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter consta in functia de depanare usoara, care monitorizeaza automat erorile si ofera solutii de depanare rapida si usoara. Asadar, este un aparat de aer conditionat performant, care va transforma propria locuinta intr-un mediu deosebit de confortabil in zilele toride ale sezonului estival.