OFERTA: Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE Digital Inverter este un model cu o capacitate de racire de 11.942 BTU si o capacitate de incalzire de 13.648 BTU, inclus in clasa A+ de eficienta energetica la incalzire si la racire. Astfel, acest aparat de aer conditionat are un consum de 1.10W la incalzire si 1.030W la racire.

Designul aparatului nu are doar un rol estetic, ci si de a imbunatati performanta de racire si de incalzire. Asadar, dispune de un design in forma de triunghi care permite aerului sa circule mai rapid si mai departe, pe o arie mai mare, iar tehnologia Digital Inverter va asigura un consum redus de enegie. Pentru a putea aspira mai mult aer, dispune de un orificiu de admisie mai larg, iar lamele suplimentare in forma de V si ventilatorul au rolul de a evacua mai rapid aerul racit, pe o arie mai mare.

Extrem de util este modul puternic Racire Rapida, prin care aerul va ajunge intr-un timp mult mai scurt la temperatura dorita. Odata ce s-a atins temperatura preferata, se va comuta automat pe modul Racire confortabila, pentru a se mentine constanta temperatura dorita. Astfel, nu trebuie sa va suportati o temperatura prea mica sau sa modificati frecvent setarile manual.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE

Tehnologia Digital Inverter EER 10.1 intalnita la acest aparat permite o eficienta energetica crescuta, datorita faptului ca nu mai este necesara oprirea si pornirea frecventa a aparatului, iar dumneavoastra veti plati facturi mai mici furnizorului de energie electrica. Atunci cand sunteti singur, puteti seta modul Utilizator Unic, prin care compresorul este folosit la o capacitate redusa, astfel incat sa consumati mai putina energie, dar sa beneficiati de un mediu racoros in propria locuinta.

De asemenea, aparatul de aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE Digital Inverter se instaleaza cu usurinta si este echipat cu un filtru care este deosebit de usor de curatat, deoarece este pozitionat in exterior, pentru a fi mult mai accesibil. La acest aparat de aer conditionat mai puteti indragi posibilitatea de controlare de la distanta, prin utilizarea unui smartphone, cat si sistemul Smart Check, de depanare usoara.

Asadar, atunci cand apar erori, acestea vor fi monitorizate automat si veti putea beneficia de solutii de depanare usoara si rapida, prin utilizarea unei aplicatii pe smartphone. Astfel, veti economisi timp si bani, in timp ce va asigurati ca aparatul dumneavoastra de aer conditionat va functiona corespunzator, pentru a crea un mediu confortabil in zilele extrem de calduroase de vara.