Whirlpool WTLS65912 – super discount pentru noua masina de spalat

Sora mea era innebunita ca isi cauta o masina de spalat. Eram intrigata ce e asa greu sa iti iei o masina de spalat? Credeam ca exgereaza. Te duci, alegi modelul si pleci, simplu,nu? M-a rugat sa merg cu ea sa isi aleaga un model. Atunci mi-am dat seama ca nu e asa usor. Am stat cateva ore bune sa ne decidem, am cautat prin toate, sa vedem ce caracteristici are, daca isi merita banii, ce programe are si asa am pierdut cateva ore bune.

Dar am cazut de acord pe masina de spalat Whirlpool WTLS65912, trebuie sa recunosc ca eu si sora mea greu suntem de acord pe ceva.

Aceasta are material cuva din polipropilena, material tambur sin otel inoxidabil, viteza de centrifugare de 1200 rpm, capacitate de incarcare de 6,5 kg, disply LED  si clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Whirlpool vine in ajutor cu o noua tehnologie ZEN, aceasta este cea mai silentioasa masina de spalat cu inacrcare verticala si ofera performanta ridicata in tr-o liniste aproape perfecta. Transmisia traditionala cu curea este inlocuita cu  un motor de tractiune care roteste direct tamburul.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala 6th Sense Colours Whirlpool WTLS65912 ZEN

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Am aflat de  tehnologia speciala Al Saselea Simt al masinii de spalat Whirlpool WTLS65912, care ofera rezultate semnificative in economia resurselor , spalare excelenta, usurinta exceptionala in folosire.

Am descoperit la masina de spalat Whirlpool WTLS65912 un program dedicat hainelor delicate, care imi protezeaza si cele mai delicate haine nu numai de micsorare dar si de largire. Am o bluza care la fiecare spalare se largea, cu ajutorul aceste masini de spalat largirea nu mai este o problema.

Programul de spalare in 15 minute a fost conceput pentru acele zile calduroase de vara in care hainele mai mult se prafuiesc si nu necesita spalare intensa, astfel hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de vremea frumoasa de afara.

Varietatea de programe dedicate hainelor colorate este mare, ceea ce, din puctul meu de vedere este un mare plus. Programele 6th Sense Coulors al masinii de spalat Whirlpool actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura.

Whirlpool WTLS65912 chiar este adaptata nevoilor de zi cu zi a cumparatorului.