Samsung AR09KSFHBWKNZE – Design inimitabil in culoare si stil

Aparatul de aer condiționat Samsung ajută la reducerea considerabilă a pierderilor de energie electrică, deoarece tabloul de control utilizează cantități minuscule de energie atunci când este oprit.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE deține tehnologia Inverter a compresorului de tip BLDC, are o capacitate de răcire de 9000 BTU și face parte din clasa de eficiență energetică la încălzire A+ și din clasa de eficiență energetică la răcire, A++. Coeficientul randament sezonier la răcire SEER este de 6.1, iar coeficientul randament sezonier la încălzire SCOP este de 4. Pentru a asigura încăperii un aer proaspăt și curat, acesta a fost dotat cu un filtru Pro Triple Filter, ce elimină orice urmă de praf, bacteriile și virusurile, oferind un aer curat, igienic și proaspăt. Acest filtru trebuie întreținut prin spălarea cu apă caldă, pentru a asigura calitatea aerului din încăpere.

Samsung AR09KSFHBWKNZE

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE a fost dotat cu funcția de ventilare, ce face ca aerul cald din încăpere să fie mișcat și nu răcit, fiind ideal pentru persoanele cu probleme de sănătate ce nu pot suporta aerul rece. Te poți încălzi pe perioadele reci ale iernii, cu funcția de încălzire a aparatul de aer condiționat Samsung AR09KSFHBWKNZE. Funcția de auto-restart, are rolul de a reporni aparatul de aer condiționat în cazul în care s-a produs o întrerupere de curent electric.

Funcția de dezumificare are rolul de a reduce umezeala din încăpere, evitând formarea mucegaiului pe pereți. Cu funcția Sleep/Night Mode vei avea un somn, liniștit la o temperatură setată de tine. Acesta mai deține și alte funcții speciale precum protecție antibacteriană, ce nu va permite pătrunderea bacteriilor și a virusurilor în încăpere, protecție împotriva alergenilor, ideal pentru persoanele sensibile și alergice la polen și praf, funcția Perfect Cool creat special pentru momentele de odihnă, mai ales dacă ai pierdut o noapte, Single User Mode ce duce la un plus de eficiență energetică și 2 Step Cooling ce asigură o răcire eficientă într-un interval de timp foarte scurt.

Pentru a da inteligență performanțelor aparatului de aer condiționat Samsung AR09KSFHBWKNZE, acesta a fost dotat cu funcții speciale precum Good Sleep, ce a fost creat cu scopul de a da un confort optim în dormitor, economisind în același timp și energia electrică cu până la 36%. Cu funcția specială Turbo Cooling aparatul de aer condiționat îți asigură o răcire a încăperii într-un mod foarte rapid. Cu aceste funcții speciale te vei bucura de un mediu ambiental optim în locuință.

Dimensiunile unității exterioare sunt de 660 x 475 x 242 mm și are o greutate de 28,5 kg, iar dimensiunile unității interioare sunt de 820 x 285 x 215 mm. Nivelul de zgomot a unității exterioare este de 59 dB iar cel a unității interioare este de 54 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot redus, ce nu va deranja vecinii, iar auzul tău va fi protejat de efectele sonore.

Are un design modern și elegant cu efect de invizibilitate datorită carcasei de culoare alb imaculat, ce are dispus pe partea frontală logo-ul Samsung și panoul cu funcții și programe, ce sunt acționate cu telecomanda din dotare.

Prețul său este acceptabil și este recomandabil datorită funcțiilor și tehnologiei pe care le deține.