Trotec PAC 3200 E – solutia ideala pentru birouri

Aparatul de aer condiţionat portabil este destinat doar sezonului cald din timpul verii, deoarece acesta nu deţine şi funcţia de încălzire. Acesta îşi găseşte disponibilitatea în dormitoare, sufragerii, cabinete, butiquri, săli de expoziţie, pe terasa în care îţi bei cafeaua sau stai la o şuetă cu prietenii şi în oricare alt spaţiu.

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3200 E este destinat suprafeţelor cuprinse între 42 şi 105 mp. Acesta are o capacitate de răcire de 11000 BTU, are un debit maxim de aer de 500 mc/oră şi face parte din clasa A de eficienţă energetică la răcire, având un consum de curent de 1,03 kw. Fiind dotat cu funcţia de dezumificare, acesta va elimina umezeala din încăpere, depozitând-o în dispozitivul colector, evitând astfel formarea mucegaiului pe perete şi având o capacitate de dezumificare de 1,16 litri/oră.  Produsul este disponibil în oferta emag.ro.

Trotec PAC 3200 E

Cu funcţia Timer, aparatul de aer condiţionat face o economie considerabilă, datorită faptului că poate fi setat să pornească sau să se oprească la o oră stabilită de tine. Filtrul de aer este uşor de folosit şi de curăţat şi are rolul de a ţine virusurile şi bacteriile la distanţă, putând astfel să respiri un aer ozonat. Funcţia Mod de ventilare are rolul de a mişca şi roti aerul cald din încăpere, fără să-l răcească, fiind astfel optim pentru persoanele ce nu doresc să respire un aer mai rece, sau pentru persoanele cu probleme de sănătate, ce nu suportă aerul rece.

Acest aparat de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3200 E deţine un ventilator cu 3 trepte de ventilare, putând astfel să alegi varianta optimă pe care ţi-o doreşti. Nivelul de zgomot este de 65 dB, ceea ce îseamnă că nu deranjează auzul atunci când funcţionează.

Designul este unul simplu şi elegant, cu linii fine curbate, cu carcasa din materiale de calitate superioară, de culoare albă. La partea frontală acesta are dispus logoul Trotec iar în partea superioară a aparatului este dispus displayul cu funţiile pe care le deţine. Acestea sunt acţionate cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Transportarea lui dintr-o încăpere în alta, se realizează cu ajutorul celor  4 roţi ce sunt dispuse la baza dispozitivului precum şi cu mânerele încadrate.

Preţul său este acceptabil, putând să-l achiziţionezi, dacă îţi doreşti un aparat de aer condiţionat portabil.