Samsung AR12KSFHBWKNZE – Producatorul Corean aduce noul aparat de aer conditionat

Beneficiind de o tehnologie de control îmbunătățită, aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE te ajută să reduci pierderile de energie electrică, deoarece evită irosirea acesteia la pornire și la oprire.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE deține tehnologia Inverter, are o capacitate de răcire de 12000 BTU și face parte din clasa de eficiență energetică la încălzire A, având o putere de energie consumată de 1000 W și din clasa de eficiență energetică la răcire, A++, cu o putere de energie consumată de 1270 W. Coeficientul randament sezonier la răcire SEER este de 6.1, coeficientul randament sezonier la încălzire SCOP este de 3,8,iar coeficientul randament la răcire EER de 2,76.

Samsung AR12KSFHBWKNZE

Pentru a asigura încăperii un aer proaspăt și curat, acesta a fost dotat cu un filtru Full HD, ce elimină orice urmă de praf, bacteriile și virusurile, oferind un aer curat, igienic și proaspăt. Aceste filtre trebuie întreținute prin spălarea cu apă caldă, pentru a asigura calitatea aerului din încăpere.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE a fost dotat cu funcția de ventilare, ce face ca aerul cald din încăpere să fie mișcat și nu răcit, fiind ideal pentru persoanele cu probleme de sănătate ce nu pot suporta aerul rece. Te poți încălzi pe perioadele reci ale iernii, cu funcția de încălzire a aparatul de aer condiționat Samsung AR12KSFHBWKNZE. Funcția de auto-restart, are rolul de a reporni aparatul de aer condiționat în cazul în care s-a produs o pană de curent electric. Funcția de dezumificare are rolul de a reduce umezeala din încăpere, evitând formarea mucegaiului pe pereți. Cu funcția Sleep/Night Mode vei dormi liniștit la o temperatură preferată de tine.

Pentru a da inteligență performanțelor aparatului de aer condiționat Samsung AR12KSFHBWKNZE, acesta a fost dotat cu funcții speciale precum Good Sleep, ce a fost creat pentru a da un confort optim în dormitor, economisind în același timp și energia electrică cu până la 36%. Cu funcția specială Turbo Cooling procesul de răcire se produce într-un mod foarte rapid. Aceste funcții speciale asigură un mediu ambiental optim în încăpere.

Dimensiunile unității exterioare sunt de 660 x 475 x 242 mm și are o greutate de 22,5 kg, iar dimensiunile unității interioare de 820 x 285 x 227 mm cu o greutatede 8,2 kg. Nivelul de zgomot a unității exterioare este de 65 dB iar cel al unității interioare este de 59 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot redus, ce nu va deranja vecinii iar auzul tău va fi protejat.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE are un design simplu, modern și elegant, cu o carcasă de culoare albă, ce are dispus pe carcasă logo-ul Samsung și panoul cu funcții pentru comenzi. Prețul este accesibil și dacă te-ai gândit să-ți achiziționezi un aparat de aer condiționat performant, îți recomand aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE.