LG Econo Inverter Z12EM – Reduce temperatura aerului pana la 18 grade Celsius in 30 de minute prin apasarea butonului Jet Mode.

Aparatul de aer condiționat de la LG, a fost creat pentru a aduce utilizatorului performanță, eficiență, confort și un mediu ambiental plăcut în perioadele toride ale verii.

Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z12EM are o capacitate de răcire de 12000 BTU și face parte din clasa de eficiență energetică la încălzire A și din clasa de eficiență energetică la răcire A+. Puterea consumată la încălzire este de 1040 W iar puterea consumată la răcire este de 1120 W. Coeficientul randament sezonier la răcire SEER este de 5.8, coeficientul randament sezonier la încălzire SCOP este de 3,8, coeficientul randament la răcire EER de 3,13, iar coeficientul randament la încălzire COP este de 3,65 .

LG Econo Inverter Z12EM

Puterea performantă a acestui aparat de aer condiționat, este dată de tehnologia Inverter a compresorului rotativ, precum și de funcțiile speciale pe care le deține. Prticulele de praf, virusurile și bacteriile sunt ținute la distanță cu ajutorul filtrului de tip Prefilter, cu protecție dublă, conceput special pentru a capta aceste particule de impurități. Acest aparat de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM deține tehnologia Wi-Fi Ready, ce poate face posibil controlul aparatului de aer condiționat de la distanță, prin folosirea telefonului cu Android sau prin iOS cu ajutorul internetului.

Funcția de dezumificare are rolul de a capta umezeala din încăpere, evitând astfel formarea mucegaiului pe pereți. Prin acționarea butonului cu funcția Jet Mode, poți face ca temperatura aerului să scadă pană la 18 grade într-un interval de 30 minute. Cu funcția Timer poți programa să pornească aparatul de aer condiționat, cu o oră înainte de a ajunge acasă, asigurând un mediu ambiental foarte plăcut. Cu funcția Sleep/Night Mode vei dormi liniștit la o temperatură preferată de tine. Funcția de auto-curățare menține interiorul aparatului de aer condiționat uscat, prin uscare schimbătorului de căldură și spoi sterilizarea interiorului încă o dată. Cu funcția de auto-diagnoză, orice eroare a aparatului de aer condiționat va apărea pe display. Funcția Soft Dry Operation are rolul de a regla direcția debitului de aer , astfel încât acesta să nu deranjeze persoanele din încăpere.

Temperatura maximă ambientală la exterior poate ajunge până la 48 de grade C, iar cea minimă până la minus 10 grade C. Nivelul de zgomot al unității exterioare ajunge până la 65 dB iar nivelul de zgomot al unității interioare ajunge până la 58 dB.

Dimensiunile carcasei exterioare a aparatului de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM sunt de 717 x 483 x 230 mm și are o greutate de 28 kg, iar dimensiunile unității interioare sunt de 798 x 292 x 214 mm și are o greutate de 8,5 kg.

Acest Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z12EM are un design simplu, elegant, cu linii fine, cu o carcasă de culoare alb, având dispus în partea frontală logo LG și panoul de afișaj cu funcțiile ce pot fi acționate cu telecomanda din dotare.

Prețul său este în raport cu calitatea pe care o oferă, iar dacă îți dorești un aparat de aer condiționat performant, îți recomand Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter Z12EM.