Arctic AD 255+ – frigider cu doua usi

Am tot auzit pe la prieteni afirmatia sau mai bine zis optiunea, de a nu cumpara produse romanesti. Nu neaparat produse cat aparatura, in ideea ca nu ar fi de calitate.

Nu impartasesc aceasta opinie din simplu motiv ca am incercat, conduc o Dacie, ma imbrac cu haine din targurile traditonale, mananc mere de la bunicuta din piata si am un frigider Arctic.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru frigiderul Arctic AD 255+[/alert-note]

E ca si cum ai spune, nu lua rosii din gradina, mergi la magazin si cumpara rosii din Bulgaria ca sun mai bune.
Intr-o oarecare masura inteleg, pe vremuri nu existau optiuni. Nu aveai de unde alege si toata lumea era multumita cu ce gasea in magazin. Acum avand optiuni multiple ne permitem sa fim pretentiosi si sa alegem, nu sa aceptam doar ce nu se da.

Arctic AD 255

Recunosc, am si produse produse fabricate in lumea asta mare dar nu le exclud pe cele romanesti. Daca gasesc in produs care sa fie pe placul meu nu consider atat de important unde e produs.

V-am spus mai sus ca am frigider Arctic, da am Arctic AD 255+ si sunt extrem de multumit de el.

Arctic AD 255+ este un frigider cu 2 usi are volum net total 228 l, volum net congelator 49 l, volum net frigider 179 l, volum brut total 250 l, consum energetic 229 kWh/an si clasa de eficienta energetica A+. Clasa A+ este o clasa superioara de eficienta energetica, conform standardelor europene.

Congelatorul are 1 compartiment cu sistem manual de dezghetare si capacitate de cogelare de 3.5 kg/24 h.
Frigiderul are 3 rafturi din sarma, sistem automat de dezghetare, 3 suporturi usa, compartiment de legume si fructe si compartiment de unt si branzeturi.

Poti organiza eficient spatiul din frigider dar si de pe usa frigiderului, ori de cate ori ai nevoie, le poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si volumul recipientelor sau alimentelor.
Arctic AD 255+ dispune de garnitura antibacteriana, aceasta pastreaza prospetimea si igiena alimentelor din frigider si de pe usa acestuia, impiedicand mucegaiul si asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific, protejand astfel alimentele.

Nivelul de zgomot este de 40 dB oferind astfel un confort auditiv atunci cand petrci mult timp in bucatarie sau atunci cand ai un spatiu redus iar frigiderul este pozitionat in apropierea spatiului de dormit.

Dupa cum am spus si la inceput, daca gasesc un produs care sa imi fie de folos nu dau importanta unde este produs. Arctic AD 255+ imi ofera calitate la un pret rezonabil.