Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Inox – tehnologie noua

Daca sunteti genul de persoana care pune mare pret pe aspectul unui produs pe care intentionati sa-l achizitionati, va recomand din tot sufletul masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X, un model care iese rapid in evidenta pentru ca este fabricata din inox, luceste si are un afisaj futurist cu scris albastru puternic pe un fond negru. Iata ca vorbim intr-adevar despre o masina ultra moderna, capabila sa satisfaca si cei mai pretentiosi utilizatori.

Are o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce este destul de mult avand in vedere ca pentru o familie mica sau pentru o persoana se proiecteaza in general masini de 4- 5 kg. Dar unul din cele mai interesante avantaje este faptul ca are o viteza de 1400 rotatii pe minut, ceea ce este cam maxim cat putem gasi in acest moment pe o masina de spalat rufe. Ce inseamna acest lucru? Ca rufele vor fi extrem de bine stoarse. Dupa ce le scoati din masina de spalat vor fi aproape de tot uscate. Le puteti aseza pe umeras si se vor usca in foarte scurt timp. Oricum, trebuie sa stiti ca puteti modifica viteza de centrifugare si o puteti seta la valori mai mici, in functie de ceea ce spalati.

Pentru capacitatea de economisire , aceasta masina primeste o alta bila alba. Face parte din clasa energetica A+++. Are incarcare frontala prin hublou transparent. Eco Bubble reprezinta un concept tehnologic inovator pe care Samsung il aduce pe piata. In esenta aceasta tehnologie reprezinta un mix de elemente imbinate perfect pentru ca in final sa se obtina niste rezultate remarcabile in ceea ce priveste indepartarea petelor. Apa, impreuna cu aerul si detergentul de rufe creaza impreuna bule speciale care intra in tesatura si reusesc sa elimine cele mai dificile pete de murdarie.

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X

Are functie de autodiagnosticare, 14 programe gandite sa acopere toate tipurile de tesaturi (lana, bumbac, sintetice). Pentru culorile inchise exista un program special, la fel pentru hainutele copiilor mici predispusi la alergii din cauza detergentilor etc. Hainele foarte delicate pot fi spalate cu ajutorul programului Manual, iar pentru incaltaminte veti putea selecta un ciclu de spalare adecvat.

In concluzie, Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble se remarca prin complexitate si performante superioare in comparatie cu majoritatea masinilor de spalat disponibile in magazinele online. Este o masina de spalat foarte eleganta care se potriveste intr-o casa aranjata cu bun gust si mai ales daca aveti si alte electrocasnice realizate din inox.