VONINO BikeSafe P1 – te ajuta sa iti recuperezi bicicleta furata!

Iată că tehnologia inovatoare de la Vonino, scoate pe piață produse electronice de ultimă generație, destinată utilizatorilor cu deficiențe fizice sau pentru siguranța ta și a familiei tale. Intrând în universul gadgeturilor oferite de Vonino, vei beneficia de momente unice şi de tehnologia inovatoare, de libertate și performanță.

BikeSafe P1 este un dispozitiv electronic destinat bicicletelor. Datorită formei sale în formă de stop, acesta poate fi aplicat pe orice tip de bicicletă, iar tu prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker, vei fi la curent cu localizarea bicicletei și a posesorului acesteia, dacă vei fi preocupat de siguranţa copilului tău sau a unui membru a familiei tale.

BikeSafe P1 2

Acum vei putea merge la cumpărături cu aceasta, știind că bicicleta se află în siguranță și neriscând să rămâi fără ea. Dacă stai la bloc, nu va mai fi necesar să te spetești urcând-o până la etaj, deoarece sistemul de alarmă va fi transmis către tine prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker. Această aplicaţie este disponibilă în mod gratuit pe Apple App Store şi Google Play, permiţând să fii mereu la curent cu locaţia în care se află bicicleta ta. Prin activarea funcţiei Zona de siguranţă, vei fi notificat de fiecare dată, dacă un raufăcător va voi să-ţi fure bicicleta, acesta ieşind din aria stabilită de tine. Cu funcţia Traseu, poţi verifica activitatea din acea zi, pe perioada aleasă de tine.

BikeSafe P1 este un tip de produs FamilyTracker, ce deţine un Slot Sim de tip 1 x mini Slim, compatibil cu reţelele mobile 2G-GSM 850/900/1800/1900, EDGE, GPRS. Acesta este dotat procesorul inteligent MT6260 de la Mediateck, având seria Cortex A7. Dispune și de un portUSB de tip 1 x microUSB şi de o baterie de tip Li-On 3.7 V având o capacitatea de 4400 mAh. Aceasta se poate încărca cu încărcătorul microUSB DC 5V.2A. Dimensiunile sale sunt de 135 x 58 x 58 şi are o greutate de 180 grame. Dispune de senzorul Distanţa parcursă şi de funcţiile inteligente Localizare în timp real, Redare traseu şi Zona de siguranţă.BikeSafe P1

Ca şi design este de culoare neagră, asemănător cu un stop de tip standard şi dispus pe bicicleta ta, se va integra perfect ca făcând parte din dotările sale. Preţul nu este foarte mare şi este dat de tehnologia şi funcţiile pe care le deţine.

Si inca ceva, hotii inca nu stiu de aparitia acestui dispozitiv.