Samsung RB31FDRNDSA cu tehnologia NO FROST

Va spun! Am descoperit si mi-am achizitionat combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA. O sa va explic de ce am ales acest frigider.

Eu sunt o persoana sociabila si nu imi place singuratatea, din acest motiv, casa mea este mereu plina. Zilnic am musafiri, uneori e ca in gara, pleaca un prieten si vine altul. Maxim 10 minute intre vizite, uneori se intalnesc in fata blocului. Fac programari in functie de fiecare. Nu va imaginati ca nu lucrez, toate vizitele se desfasoara dupa programul de serviciu. Sunt un om normal, cu un lider ca sef, doar ca imi place sa fiu inconjurat de oameni, imi plac conversatiile si banuiesc ca v-at dat seama deja ca vorbesc mult.

Probabil si defect profesional, asta fac si la serviciu.
Va intrebati ce treaba are faptul ca primesc vizite multe cu frigiderul. Are! Datorita circulatiei intense spatiul de depozitate a alimentelor si a bauturii, fie alcoolice sau non-alcoolice trebuie sa fie mare.

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

Frigiderul are 3 rafturi din sticla cu 3 suporturi usa si compartiment legume si fructe. Samsung RB31FDRNDSA are rafturile cu glisare usoara Easy Slide. Acestea sunt construite pe balamale glisante si poate fi tras in exterior rapid si usor, asa iti poti organiza alimentele cu usurinta. Stiti dilema, cum scot doza de bere care a ajuns in spatele frigiderului? Bag mana incet si cu precizie de frica sa nu stric ceva prind doza si apoi fac slalom printre alimente, munca de sisif.

Samsung RB31FDRNDSA are un sertar special proiectat sa ofere un mediu perfect pentru orice tip de fructe si legume, chiar si celor sensibile, astfel incat acestea sa isi pastreze prospetimea perioada indelungata.

Congelatorul are 3 compartiment si capacitate de congelare de 12 kg/24h. Spatiu suficient pentru carnea congelata si alte produse ce se pot congela. Musafirii mei de cele mai multe ori si mananca la mine asa ca am nevoie de spatiu pentru alimente congelate dar rapid de preparat, nu va imaginati ca stau sa le fac sarmale, o bucata de carne trasa rapid prin tigaie si cateva legume sunt perfecte si rapide pentru orice musafir.

Samsung RB31FDRNDSA are clasa de eficienta energetica A+ , afisaj LED, consum energetic 297 kWh/an, sistem de racire frigider NO FROST,si sistem de racire congelator NO FROST, volum net congelator 98 l, volum net frigider 210 l, volum net total 308 l, volum brut total 329 l.

Un mic detaliu foarte util mie este suportul de doze, neimportant pentru multi, acesta previne rostogolirea, lovirea si agitarea acestora.