Frigider Samsung RT38FEAADSP – garantie de 10 ani pentru motor

Ce imi pot dori de la un frigider? Clar nu ma gandesc ca vreau sa imi faca micul dejun dimineata sau sa imi prajeasca painea.

Dar imi doresc sa imi pastreze ouale, sunca, cascavalul, fructele si legumele si untul reci si proaspete pentru un mic dejun copios si sanatos. Nu degeaba se spune ca micul dejun este cea mai importanta masa, mai ales cand ai si o zi agitata e posibil sa fie si singura masa.

Mi-am achizitionat combina frigorifica Samsung RT38FEAADSP, cei drept putin mai scump dar isi merita banii. Sa va explic de ce.

Pentru a mentine o temperatura constanta, o durabilitate mai mare si o uzura redusa a compresoarelor Samsung a creat compresorul cu inversor digita. Ce face acest compresor? In mod obisnuit compresorul frigiderului are numai 2 comenzi, de pornire si de oprire.

Frigider Samsung RT38FEAADSP

Compresrul cu inversor digital efectueaza 5 cicluri diferite, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, te poti bucura de frigiderul tau fara griji o perioada de peste 10 ani dar si de facturile reduse de energie electrica.

Samsung RT38FEAADSP are un sertar special proiectat ca sa ofere un mediu prielnic pentru toate tipurile de fructe si legume, inclusiv celor sensibile, astfel incat acestea sa isi pastreze prospetimea perioada indelungata.

Samsung RT38FEAADSP are 2 usi, sistem de racire frigider NO FROST, sistem de racire congelator NO FROST, volum net total 385 l, volum net congelator 87 l, volum net frigider 298 l, afisaj de tip LED, clasa de eficienta energetica A+ si consum energetic 298 kWh/an.

Congelatorul are 1 singur compartiment din plastic. Este un avantaj daca esti o persoana careia ii place mancarea proaspata si mai putin cea congelata. De exemplu eu prefer sa gatesc cu legume proaspete, mai ales ca acum gasesc si in piata si la magazin tot ce am nevoie indiferent de sezon.

Frigider 3 rafturi din sticla cu 3 suporturi usa si compartiment legume si fructe. Ce imi place in mod special la Samsung RT38FEAADSP sunt rafturile cu glisare usoara Easy Slide. Acestea sunt construite pe balamale glisante si poate fi tras in exterior rapid si usor, asa iti poti organiza alimentele fara griji. Eu mereu imi faceam probleme cum scot borcanul cu mustar care e in spatele frigiderului, trebuia sa scot tot ce aveam ca obstacol de frica sa nu stric ceva si apoi sa le bag la loc, acum munca mea e mult mai usoara.