Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF – pareri si detalii tehnice

Faci parte dintr-o familie numeroase si ai nevoie rapid de o combina frigorifica performanta? Avem o propunere foarte buna pentru voi in acest sens, si anume combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF! Discutam in cele ce urmeaza despre caracterististicile sale si, implicit, despre avantajele pe care le prezinta in fata altor modele similare, lansate de alti producatori de electrocasnice.

Motivele pentru care ar trebui sa achizitionati acest aparat electrocasnic sunt din cele mai variate. Fiecare client in parte isi doreste altceva de la o combina frigorifica, tocmai de aceea ne-am decis sa explicam pe larg beneficiile pe care le ofera combina Samsung!

Samsung RB37J5000SA/EF a fost prevazuta cu un design simplu, elegant, carcasa fiind grafit metalic. Usile combinei se deschid spre partea dreapta, insa daca spatiul nu va permite acest lucru, e bine de stiut ca le puteti regla sa se deschida in sens opus. Plusul de eleganta este conferita de prezenta manerelor amplasate pe partea laterala.

Este un model destul de inalt (201 x 59.5 x 67.5 cm), ce poate fi manipulat cu usurinta prin casa in momentul instalarii sale (70 kg).

Potrivit specificatiilor furnizate de catre producator, Samsung RB37J5000SA/EF are un volum net total ce se apropie de 400 l (387 l, mai precis), are clasa A+ de eficienta energetica cu un consum anual de 314 kWh. Iata si celelalte detalii pe care trebuie sa le cunoasteti cu privire la cele doua compartimente principale ale combinei frigorifice – frigiderul si congelatorul!

Frigiderul combinei (capacitate 269 l) este impartit cu ajutorul a trei rafturi transparente, din sticla securizata si cu margini de protectie. Gasim la interior nu mai putin de doua compartimente inchise unde se vor putea depozita fructele si legumele pentru a beneficia de prospetime indelungata.

Nici usa frigiderului nu a fost neglijata de proiectanti, pe aceasta fiind dispuse diverse suporturi din plastic pentru depozitarea recipientelor, oualor sau a altor alimente de dimensiuni mici.

Fresh Zone este compartimentul in care isi va gasi locul produsele perisabile, referindu-ne aici inclusiv la carnea ce urmeaza sa fie pregatita in urmatoarea zi. Untul si sortimentele de branzeturi au, de asemenea locul lor special, frigiderul venind cu o alta caracteristica pe placul celor care apreciaza calitatea – sistemul No Frost!

Congelatorul de 98 l promite o capacitate de de congelare de pana la 12 kg/24 h. Vine in trei compartimente separate, inchise, si este capabil sa congeleze rapid lactate, carne, legume, fructe si multe alte alimente pe care doriti sa le puneti la pastrare. Acestea nu vor imprumuta mirosuri si arome, fiind oricand la dispozitia voastra pentru a le dezgheta si gati imediat.

Combina a fost prevazuta cu un sistem Full No Frost, ceea ce inseamna ca nici congelatorul nu va acumula depuneri de gheata. Compartimentul Big Box merita amintit fie si in trecere, alaturi de celelalte functii importante ale combinei lansate de Samsung:

  • functia vacanta – ne ajuta sa economisim energia electrica atunci cand suntem plecati de acasa pentru o perioada mai lunga, iar in frigider au ramas foarte putine alimente puse la rece;
  • functia super-congelare ne asigura ca alimentele sunt stocate in conditii optime;
  • sistemul No Frost, la care am facut referire pe parcurs, lupta impotriva aparitiei ghetii la interior. Utilizatorii vor scapa de neplacutele momente in care erau nevoiti sa dezghete frigiderul manual o data sau de doua ori pe an, pentru a elimina peretii de gheata depusi la interior.

Ca accesorii, primim din partea producatorului o tava pentru gheata si nelipsitul suport ce ne va ajuta sa tinem ouale in frigider fara frica de a le sparge accidental.

Penele de curent nu mai reprezinta de mult o problema pentru combinele frigorifice de ultima generatie. Este si cazul modelului analizat astazi, despre care aflam din specificatii ca are o autonomie de 19 ore!

Concluzii

PRO

  • combina incapatoare;
  • motor silentios (38 dB);
  • raport bun calitate-pret;

CONTRA

  • compartimentarea frigiderului este limitata;