Whirlpool AFB601AP – congelator econom

Cei care suntem norocosi sa avem bunicii inca in viata stim cat de mult se bucura cand le cumnparam cate ceva.
Mai ales cand acel ceva le este foarte util.

Oameni nascuti si crescuti la tara, toata viata lor au fost obisnuiti sa munceasca fie la animale, fie sa cultive pamantul si chiar daca au ajuns la o frumoasa si inaintata varsta nu ei tot o sa munceasca, indiferent cat de mult ii cicalim noi, cei mai tineri si de ce sa nu recunoastem mai comozi.

Tot ce putem face e sa le usuram munca putin si cu cat avem posibilitatea.

Dat fiind ca bunicii mei au si animale si pamant, au nevoie spatiu de conservare si depozitare mare, atat pentru ei,cat si pentru noi si pentru muncitorii care ii ajuta la lucrat pamantul. Asa ca, am decis sa le cumpar un congelator, frigider au deja unul mare si incapator.

Nu am vrut sa ma zgarcesc deoarece ei merita ce e mai bun dar am cautat sa le fie si util, nu sa aiba functii de care cei 2 batranei sa nu aiba nevoie.

Congelator Whirlpool AFB601AP

Am gasit Whirlpool AFB601AP la un pret rezonabil si ca spatiu destul de incapator si nu consuma nici mult.
Whirlpool AFB601AP are Volum net total de 88 l, volum net congelator de 88 l, volum brut total 91 l, consum energetic 179 kWh/an, consum energetic 0.48 kWh/24 h si clasa de eficienta energetica A+. Partea cu consumul am rezolvat-o, clasa A+ fiind incadrata conform standardelor europene in clasa superioara de eficienta energetica.

Avand 1 compresoar, clasa climatica SN-ST, agent racire R600a, autonomie de 17 ore fara curent, nivel de zgomot 39 dB si greutate de 34 kg Whirlpool AFB601AP nu este nici prea complex nici prea simplu pentru utilitatea pe care doresc sa i-o dau.

Acesta are un numar de 4 compartimente, sistem manual de dezghetare si capacitate de congelare de 8 kg/24 h. Vreau sa va spun ca bunica a aranjat compartimentele fiecare cu destinatia sa inca de cand i l-am dus. Un compartiment pentru ei, cel de jos bineinteles, unul pentru nepoti, care este si cel mai plin de bunatati, unul pentru copii lor si unul pentru muncitori.

Functia de super-congelare este extrem de utila, aceasta mentine calitatile nutrivive ale alimentelor inclusiv dupa congelare, gustul acestora fiind aproape intact in momentul decongelarii.

Va pot spune ca, congelatorul Whirlpool AFB601AP a luat o grija de pe capul meu dar si de pe capul acelor batranel care m-au crescut!