Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l – pentru casa ta

Iată că imaginaţia a ajuns la cote maxime şi dacă  în copilărie ne imaginam şi ne doream un robot care să facă curăţenia în locul nostru, acum compania Sud Koreeană Samsung a făcut ca acel vis să devină realitate.

Aspiratorul robot Samsung Visionary Mapping System, este un aspirator pentru curăţenie de tip tobot, ce aspiră în mediul uscat,  pe multiple suprafeţe, fiind dotat cu un  acumulator  şi baterie reîncărcabilă. Această baterie se poate încărca, fiind aşezată pe standul pentru încărcare.  Greutatea acestuia este de 3,5 kg, o lăţime de 35,5 cm, înălţine 9,3 cm şi adâncimea de 35,5 cm. Pentru performanţă în utilizare,  aspiratorul robot a fost dotat cu tehnologia Virtual Guard. Această funcţie poate fi setată cu ajutorul unui buton prin simpla lui acţionare. Această tehnologie are capacitatea de a proteja obiectele de mare însemnătate din casă, selectând spaţiile restricţionate, pe care robotul le va evita în timpul lucrului.

aspirator-robotPentru orientarea prin casă aspiratorul robot foloseşte o hartă virtuală, numită sistem Visionary Mapping, ce detină o cameră digitală cu două procesoare, model VR 5011. Acest sistem inteligent are rolul de a crea o hartă completă a casei tale, găsind cel mai eficient traseu pentru o curăţare impecabilă. Cu acest  Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System, nu trebuie să-ţi mai faci griji în privinţa părului de la câine sau de la pisică. Aspiratorul robot va curăţa metodic şi eficient părul lăsat de animalele de companie, eliminând efectul static de atragere  a părului asupra periilor pentru curăţare şi eliminând şi efectul de supraîncărcare.

Când încărcătura bateriei scade, acesta sesizează acest lucru, întrerupându-l şi mergând către staţia de încărcare. După ce s-a alimentat, acesta revine la poziţia iniţială, reluând lucrul şi terminând curăţenia. Timpul de încărcare a bateriei se situează în jurul a 120 de minute. Modul silenţios de funcţionare a aspiratorul robot, de 70 dB,  face posibil ca tu să te poţi odihni în timp ce el munceşte. Sau poţi vorbi la telefon fără să fii deranjat de zgomot, sau chiar să vizionezi un film captivant.

Acest  Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System a fost dotat cu patru moduri de lucru şi anume: auto, spot, max şi manual, putând seta modul în care doreşti să lucreze în funcţie de necesitate. Se pot selecta programele One Time – pentru a singură aspirare sau Daily Schedule pentru curăţenia zilnică. Astfel setat aspiratorul robot nu te va mai aştepta să-i dai comenzi, ci va porni singur raidul prin casă.

Capacitatea de colectare a acestuia este de 0,6 l, având o putere de 40 w şi o autonomie în lucru de 90 minute. Design-ul nu poate fi decât unul inovator, de forma unei dischete  rotunde, deţinând o carcasă în culorile negru şi albastru şi având dispus un panou de unde se pot seta comenzile. Preţul este destul de acceptabil în comparaţie cu munca pe care o depune în locul tău.