Samus LS 330A+ – lada frigorifica ideala pentru cei care locuiesc in mediul rural

Lada frigorifică este aparatul electrocasnic util oricărei gospodării sau a unui magazin alimentar . Aceasta este un real ajutor pentru a păstra în deplină siguranță conservele pentru iarnă. In lăzile frigorifice se pot păstra în deplină siguranță carnea, fructele și legumele o perioadă mai mare de timp. Un astfel de aparat electrocasnic util este și Lada frigorifică Samus LS330A+.

Lada frigorifică Samus LS330A+ face parte din clasa de eficiență energetică A+ și are un volum net total de 316 litri, ceea ce o face destul de încăpătoare și foarte utilă. Această ladă frigorifică are un consum anual de 281 kw , ceea ce o face economică atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere al consumului de energie electrică. Sistemul de dezghețare se face în mod manual, reprezentând un dezavantaj, însă compensând cu funcția de super-congelare cu care este dotat. Cu această funcție produsele alimentare de natură organică pot fi păstrate în mod eficient o perioadă îndelungată de timp.

La interior Lada frigorifică Samus LS330A+ are un înveliș din aluminiu, o temperatură interioară mai mică de 18 grade și o capacitate de congelare de 13,5 kg în 24 de ore.

Dimensiunile Lăzii frigorifice Samus LS330A+ sunt de 111,9 x 70,3 x 85,1 cm și poate fi încadrată în orice bucătărie sau într-un spațiu special amenajat.Cele două coșuri metalice detașabile ce se află la partea superioară a lăzii frigorifice, te ajută să ții la îndemână alimentele pe care dorești să le consumi printre primele. Având un volum mare de depozitare va fi mai greu să găsești anumite pachete cu carne sau legume, însă având aceste coșuri metalice vei putea depozita în ele produsele de care ai nevoie.

Lada frigorifica Samus LS 330A+, 316 litri, Clasa A+, Alb

Lada frigorifică Samus LS330A+ are un design simplu cu linii drepte și precise, având o carcasă de culoare alb imaculat pe care este dispus termostatul cu reglare mecanică a temperaturii. La partea superioară are un capac cu deschidere standard pe verticală și mâner orizontal.

Deplasarea se face pe cele patru roți cu care este prevăzut, pentru a putea să-l muți în caz de nevoie cu o mai mare ușurință.Principalele produse ce se iau în considerare la congelare sunt carnea și legumele, însă pot fi depozitate și numeroase preparate și semipreparate pentru congelare. In ea se pot răci pe perioadele toride ale verii, băuturile răcoritoare, sticlele cu bere, micii și fripturile pentru grătar.

Prețul acestei Lăzii frigorifice Samus LS220A+ este foarte mic în comparație cu calitățile pe care le deține, iar dacă tu crezi că e utilă pentru casa ta, ți-o recomand.