Samus LS220A+ – lada frigorifica cu un raport calitate-pret foarte bun

Lada frigorifică este un aparat electrocasnic util oricărei gospodării sau de ce nu a unui magazin alimentar de cartier. Aceasta este un real ajutor pentru gospodine, deoarece acestea pot păstra în deplină siguranță conservele pentru perioada de iarnă. In lăzile frigorifice se pot păstra în deplină siguranță carnea, feuctele și legumele o perioadă îndelungată de timp. Un astfel de aparat electrocasnic de mare folos este și Lada frigorifică Samus LS220A+.

Această Lada frigorifica Samus LS220A+ face parte din clasa de eficiență energetică A+ și are un volum net total de 200 litri. Această ladă frigorifică are un consum anual de 186 kw , ceea ce o face extrem de economică atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere al consumului de energie electrică. Congelatorul are un singur compresor și un nivel de zgomot de 45 dB, ceea ce o face silențioasă în funcționare. Sistemul de dezghețare se face în mod manual, reprezentând un dezavantaj, însă compensând cu celelalte calități ale sale.

Lada frigorifica Samus LS220A+ îți oferă posibilitatea de a depozita o cantitate foarte mare de produse alimentare, putând să-ți achiziționezi și să-ți depozitezi din timp preparatele pentru nuntă sau pentru orice eveniment sau festivitate, păstrându-le în deplină siguranță pentru o perioadă lungă de timp. Produsele frigorifice din gama Samus își demonstrează calitatea prin modul eficient de funcționare. Aceasta deține un singur compresor iar agentul de răcire este R600a.

Lada frigorifica Samus LS220A+, Clasa A+, 200 litri, Alb

Dimensiunile Lăzii frigorifice Samus LS220A+ sunt de 85 x 79 x 66 cm și are o greutate de 45 kg, putând fi încadrată cu ușurință în bucătărie sau în oricare alt loc din casa ta.

Coșul metalic detașabil ce se află la partea superioară a lăzii frigorifice, te ajută să ții la îndemână alimentele pe care dorești să le consumi mai repede. Va fi mai greu să găsești anumite pachete cu alimente, însă având acest coș metalic vei putea depozita în el produsul de care ai nevoie.

Lada frigorifica Samus LS220A+ are un design simplu în formă dreptunghiulară cu linii drepte și precise, având o carcasă de culoare alb imaculat pe care este dispus logo SAMUS. La partea superioară are un capac cu deschidere standard pe verticală și mânere încorporate atât în partea frontală cât și pe părțile laterale. Pe partea frontală este dispus termostatul cu reglare mecanică a temperaturii.

Principalele produse care se au în vedere la congelare sunt carnea, legumele și fructele, însă există și alte numeroase preparate și semipreparate ce pot fi depozitate în lada frigorifică pentru congelare. Tot în această ladă frigorifică se pot răci pe perioadele fierbinți ale verii, băuturile răcoritoare sau sticlele cu bere.

Prețul acestei Lăzii frigorifice Samus LS220A+ este foarte mic în comparație cu calitatea pe care o deține, iar dacă ți-o dorești în casa ta, ți-o recomand cu toată încrederea.