Televizor LED Sharp LC-32CHE4042 – potrivit pentru dormitor

Preţ LED Sharp LC-32CHE4042 

Televizorul LED Sharp  este un LED destul de ieftin având în vedere faptul că vine de la un brand destul de bun. Având diagonala de 81 cm este potrivit pentru un dormitor sau o cameră de zi, fiind în momentul de faţă printre cele mai ieftine LED-uri, mai ales că acum este la ofertă. Acest televizor este o noutate în domeniu şi are inclus în preţ transportul gratuit şi o garanţie de 24 de luni.

 Aspect LED Sharp LC-32CHE4042

Are un design destul de drăgut, cu o carcasă de un negru lucios ce îi dă eleganţă, simplu şi interesant fără inserţii cromatice. Nu deţine stand compatibil VESA, însă dispozitivul de susţinere pentru a fi aşezat pe comodă este compus din două picioruşe, cu posibilitatea de a putea fi dispus şi pe perete. Deşi nu este foarte mare este practic, util şi fiabil şi datorită carcasei simple de culoare neagră, va da casei tale eleganţă şi stil.

Caracteristici  LED Sharp LC-32CHE4042

Dispune de o diagonală de 81 de cm, cu rezoluţia High Definition,  în aspect al imaginii 16:9, având o rezoluţie a ecranului de 1366 x 768 pixeli, cu un contrast dinamic de 1000000:1 şi luminozitate de 300 cd/mp. Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+ acesta are un consum destul de redus de energie electrică, consumul în standby fiind de 0,5 W, iar consumul anual de 45 W. Sunetul este asigurat de un sistem Stereo NICAM susţinut de două boxe cu o putere de ieşire a sunetului de 16 W. Pentru o eficienţă mai mare Sharp a adăugat caracteristica specială Dolby Digital Plus, ce controlează până la şase canale de sunet care se desfăşoară pe întregul spectru audio. Tunerul digital este de tip DVB-T2 DVB-C / DVB-C MPEG2 DVB-S şi Slot CI+,  recepţionarea posturilor putând să se facă în sistem digital, fără a mai avea nevoie de un decodor extern. Conectivitatea se face prin conexiunea Etternet cu conectorii: 2 conectori USB 2.0, 3 porturi HDMI, 1 Scart, 1 ieşire pentru căşti minijak. Dimensiunile televizorului LED Sharp LC-32CHE4042 sunt de 73,9 x 49,3 x 17,9 cm. Cu aceste caracteristici este indicat pentru oricine îşi doreşte un televizor calitativ, ieftin şi destul de fiabil.

led-sharp

Review LED Sharp LC-32CHE4042

Sharp LC-32CHE4042 este un televizor ieftin, accesibil oricui, cu diagonala de mărime medie, fiind ideal pentru dormitor sau o cameră de apartament. La capitolul software, acesta poate fi configurat destul de uşor mai ales că este disponibil în limba română, chiar şi pentru cei care nu descurcă prea bine cu tehnologia. Pentru schimbarea posturilor nu ai un timp de aşteptare ridicat, acesta răspunzând bine la comenzi. Este recomandabil în special persoanelor în vârstă şi pentru camera copiilor şi nu numai acestora ci oricui îşi doreşte tehnologie la un preţ mic.

PRO: preţ mic, rezoluţie HD, design simplu şi  elegant.

CONTRA: nu deţine stand compatibil VESA, nu este un Smart Tv, nu se pot descărca aplicaţii.