Wellington 43FHD279 – cu functie de monitor

Preţ Wellington 43FHD279

– un Non Smart Tv care vine cu un preţ foarte convenabil pentru gama de televizoare cu diagonală mare, ideal fiind pentru o sufragerie sau pentru dormitor, datorită diagonalei de 109 cm, preţul putându-se remarca la unul dintre cele mai mari magazine online de la noi din ţară. Brandul este destul de nou pe piaţa Românească iar preţul vine cu o reducere de 100 lei, cu garanţie inclusă de 24 de luni şi posibilitatea de extindere. Consumul de energie electrică este destul de mic, de doar 54 w, ceea ce îl face destul de economic.

Aspect  Wellington 43FHD279

– impozant şi foarte elegant cu carcasa de culoare neagră, cu o ramă subţire ce încadrează un display de tip LED, se poate spune că este un televizor ce se potriveşte oricărei sufragerii sau oricărui dormitor, ideal pentru cei care ţin foarte mult şi la aspect, nu numai la preţ şi specificaţii. Este combinaţia perfectă între divertisment şi utilitate, ţinând cont că reprezintă un mod de a te delecta şi în acelaşi timp de a afla informaţii utile şi ştiri de actualitate. De asemenea, carcasa şi componentele sunt ecologice şi sunt în conformitate cu reglementările europene.

Caracteristici Wellington 43FHD279

– este un Non Smart Tv de tip LED, cu funcţia de monitor ceea ce reprezintă un avantaj, deoarece îl poţi folosi si pentru calculator. Sistemul audio este tip Stereo, înseamnând că deţine 2 boxe cu o ieşire a sunetului de 8 w. Pentru calitatea sunetului, Wellingron a adăugat câteva caracteristici superioare de sunet şi anume NICAM Stereo, Equalizer, BASS /TREMBLE, Dolby Digital Plus, DDCO, Surround Sound. Referitor la imagine acesta a fost dotat cu o diagonală destul de mare de 109 cm cu rezoluţia Full HD, furnizând cea mai bună imagine Hight Definition posibilă.

Contrastul dinamic este de 3000:1, contrastul nativ  de 1100 : 1 iar luminozitatea este de 350 cd/mp, ceea ce înseamnă că are un contrast destul de bun, redând un negru mult mai intens iar albul mult mai luminos şi mai strălucitor.  Rezoluţia ecranului în pixeli este de 1920 x 1080, cu aspectul imaginii de 16:9 şi un timp de răspuns foarte bun de 8 ms. Pentru a da calitate imaginilor, acestui televizor i s-au mai adăugat şi caracteristicile superioare de imagine Zoom Mode, Comb Filter 2D/3D, CTI/LTI, Digital Noise Reduction şi Dynamic contrast, precum şi unghi de vizibilitate de 178/178. Caracteristica Zoom Mode reglează automat dimensiunea imaginii la raportul de aspect 16:9. Comb Filter 2D/3D descompune un semnal video din surse analogice, în părţile componente pentru eliminarea zgomotului, tranziţiilor şi prelucrare ulterioară.

Digital Noise Reduction este o funcţie de ajustare automată a imaginii, pentru a fi redată mult mai clară. Contrast Dynamic – contrast dinamic în funcţie de imaginea afişată. Cu aceste caracteristici de imagine, te poţi relaxa într-un fotoliu sau în pat şi poţi viziona filmul preferat sau un meci de forbal. Unghiurile de vizualizare foarte bune îţi oferă posibilitatea de a privi din orice loc al încăperii, fără ca imaginea să pară distorsionată. Pentru recepţie şi trasmisie găsim un tuner digital DVB T/C cu redare video şi intrare antenă, precum şi un player multimedia integrat. Pentru conectivitate, pe partea din spate găsim 2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, o intrare scart, o intrare pentru video componente, o intrare pentru căşti minijak.

wellington-109-cm-43fhd279

Review Wellington 43FHD279

Trebuie să precizez faptul că televizorul reprezintă o necesitate dar şi un mod de petrece timpul, mai ales pentru zilele reci şi geroase când nu prea îţi vine să ieşi din casă. Deţinând caracteristici superioare pentru imagine şi pentru sunet, calitatea atât a imaginii cât şi a sunetului îţi creează impresia de cinematograf la tine acasă. Referitor la preţ, alternative pentru acest tip de televizor nu prea sunt, dacă ţinem cont şi de dimensiunea acestuia şi de preţul destul de scăzut. Mai mult decât atât, dacă nu vrei să-ţi încarci casa cu multe dispozitive, îl poţi folosi şi pe post de monitor pentru calculatorul tău. Este recomandabil din toate punctele de vedere.

Opinia clienţilor: fiind un dispozitiv nou pe piaţă, nu deţine păreri ale clienţilor.

PRO: preţul convenabil, diagonală mare 109 cm, funcţia de monitor.

CONTRA: nu este un Smart TV