Sharp LC-48CFE4042E – Non Smart TV cu functie de monitor

Sharp, renumele japonez al producătorul de produse electronice si electrocasnice, si-a dobandit numele de la primele invenţii, uimind prin noua gamă de televizoare 2016. Gama de televizoare Sharp a fost extinsă, pentru a include noul televizor LED Sharp, 121 cm, LC-48CFE4042E, Full HD. Multitudinea de caracteristici împreună cu calitatea imaginii şi a sunetului acestui  televizor de la Sharp,  transformă imaginile si sunetul în experienţa sălilor de cinematograf dar şi a unui studio.

Televizorul LED Sharp, 121 cm, LC-48CFE4042E, Full HD,  este un Non-Smart TV de tip LED ce are funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Sistemul audio de tip Stereo, este unul performant datorită celor 2 boxe ce au o capacitate de ieşire a sunetului de 8 w, precum şi a caracteristicilor superioare de sunet NICAM / A2,  Equalizer,  Dolby Digital Plus,Treble and Bass Control,  DTS 2.0, DTS, Surround. Tehnologia Dolby Digital Plus este o tehnologie ce da performanţă avansată sunetului,  redând experienţa unei săli de cinema la tine acasă. Aceasta oferă consecvent stilul unei săli de cinema, utilizând sunetul  tehnologiei Surround, care este proiectat pentru evoluţia în mass-media. Toate acestea asigura cel mai bun sunet pentru acest televizor, imitând practic efectul unui studio, asigurând practic cea mai buna calitate a sunetului. Opţiunea suplimentară Treble and Bass Control permite ca muzica ta preferată să fie redată de pe un dispozitiv, direct pe ecranul televizorului prin conexiunile pe care le deţine.

sharp-tv-121

Ecranul Full HD performant are o diagonală de 121 cm şi o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli în aspect imagine 16:9,  o luminozitate a ecranului de 300 cd/mp şi un contrast dinamic de 1000000:1.  Pentru recepţie şi transmisie acesta a fost dotat cu un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, un port pentru redare video şi unul pentru intrare antenă, deţinând caracteristicile speciale Player multimedia integrat.  Acesta permite  conexiuni prin Slot CI+,  RF In,  3 porturi HDMI, 2 intrări USB 2.0, video composit, SCART, căşti Minijack, intrare PC, ieşire audio digitală şi optică. Pentru conexiune mai deţine caracteristica specială  Hotel Mode, ceea ce indică faptul că poate fi folosit pentru camera unui  hotel.

Dimensiunile fără stand ale televizorului LED Sharp, 121 cm, LC-48CFE4042E, Full HD sunt de 1097.6 x 644.6 x 91.9 mm, iar cele cu stand sunt de 1097.6 x 691.8 x 230 mm, deţinând stand compatibil VESA 400 x 400, şi având o greutate de 11,7 kg. Puterea consumată de energie electrică a acestuia este de 95 w.

Telecomanda din dotare este clasică,  cu butoane dedicate accesării programelor şi a funcţiilor pe care le deţine. Răspunde bine la comenzi şi este uşor de folosit datorită butoanelor aşezate intuitiv. Meniul este foarte simplu de configurat sau de setat.

Pentru design, Sharp a folosit  o carcasă de culoare neagră, care îi conferă un stil modern, model slim, cu rama extrem de subţire, putând fi montat pe perete datorită suportului compatibil VESA sau poate fi aşezat pur şi simplu  pe o comodă. Acesta va de încăperii un aer  modern, mai ales că sunetul îţi va crea impresia unei săli de cinema sau a unui studio.

Preţul este destul de accesibil, chiar convenabil,  fiind recomandat pentru modul perfect de vizionare dar şi a calităţii sunetului performant.